Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Robert Pattinson šokuje: Nemyju si vlasy a neuklízím!

22. ledna 2014 | 16:00

Idol mnoha dívek a žen a nová tvář luxusního parfému zřejmě ještě donedávna zastával překonaný názor, že "chlap má smrdět". Prozradil totiž, že jeho hygienické návyky byly více než podivné. Změnila ho prý až kampaň pro Dior.

Asi byste do vždy dokonale upraveného Edwarda Cullena neřekli, že si dokáže nemýt vlasy celých šest týdnů. Jeho představitel, Robert Pattinson, přitom nebyl součástí nějakého prapodivného experimentu, ale na mytí hlavy prostě jen "zapomněl".

"Nevím, jestli to bylo 6 týdnů. Nepočítám to. Vlastně v mytí vlasů nějak vůbec nevidím smysl. Když se nestaráte o to, jak vaše vlasy vypadají, proč byste si je vůbec měli mýt? Je to jako s mým bytem - mám ho jen na spaní, takže proč bych v něm uklízel?", říká Pattinson pro zahraniční televizi Extra.

Jeho jedinými pomocníky k dokonalému stylu tak byla sprcha a kartáček na zuby. To vše se ale změnilo s Robertovou reklamní kampaní pro Dior, ve které se sexy herec stal tváří parfému Homme.

Robert Pattinson v reklamní kampani značky Dior.
Autor: archiv firem

V čem udělal Robert tak základní zlom v péči o svůj zevnějšek? Začal hydratovat svoji pleť pomocí krémů. Okamžitě to ovšem glosoval ironickým výrokem, že se jedná opravdu o hlubokou změnu jeho dosavadního života.

Škoda, že britský herec, kterému evidentně nechybí pověstný suchý smysl pro humor už neupřesnil, jestli si také začne pravidelně mýt vlasy. I tak ale bohužel Robert Pattinson opustil skupinu 90% běžných mužů a stal se zase o kousek nedostupnějším.Snad se nám tedy odmění alespoň pohledem na jeho dokonale hydratovanou pleť.

 

 

 

 

 

Autor: brig