Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

S touhle mrchou netočím! Celebrity, se kterými nikdo nechce pracovat

  • Proč s těmito slavnými herečkami nikdo nechce nic mít?
    9. ledna 2014 | 06:00

    Jsou slavné, krásné, talentované a naprosto otřesné! Některé herečky mají povahu na zabití, jiné mají zase otravné nároky. Obě skupiny ale jedno spojuje - nikdo s nimi na place už nechce "kamarádit". Od kterých hereček dávají ti méně otrlí raději ruce pryč?

  • Jennifer Aniston

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Přestože Jennifer byla jednou z nejoblíbenějších postav ze sitcomu Přátelé, její kolegové se nechali slyšet, že ve skutečnosti zas tak přátelská nebyla. Vlastně se chovala pěkně povýšeně a nadřazeně ke všem lidem z týmu a to bez výjimky.

    "Každý den se štáb i herci sebrali a zamířili na jídlo do blízké kafetérie. Obědvali jsme vždycky minimálně hodinu.", svěřil se jeden ze členů štábu. "Jediná osoba, která se nikdy nepřidala, byla Jennifer Aniston. Vždy si koupila jen něco do ruky, přehlédla nás jako širou hladinu a odešla." Že by i tohle byl jeden z důvodů, proč se Brad uchýlil do náruče energické a vášnivé Angeliny?

  • Jennifer Lopez

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jennifer Lopez
    není příliš výjimečná zpěvačka ani zrovna dobrá herečka. Nikdo jí ale nemůže odpárat, že je světovou celebritou. A jako taková si vypěstovala pořádně hvězdné manýry. Co je tedy potřeba připravit, než se rozhodnete dát JLo roli?

    Celý interiér její šatny nesmí obsahovat jinou barvu, než sněhově bílou. Také si s sebou vždy vodí tak velký doprovod, až to leze každému z jejich kolegů na nervy a navíc vyžaduje, aby jim produkce filmu proplatila ubytování v hotelu. A aby toho nebylo málo, přepravuje se pouze soukromým letadlem. Docela osina v zadku, nemyslíte?

  • Gwyneth Paltrow

    ..
    Autor: Profimedia.cz
    Koho nesnáší všichni kolegové i média? Prvenství na tomto žebříčku si stále drží Gwyneth Paltrow a její povaha je tak strašná, že ji zřejmě nikdo jen tak nevystřídá. Jen ona se totiž dokáže chovat k těm největším světovým celebritám tak, jako by ani neexistovaly.

    S arogancí sobě vlastní přehlíží například svoji hereckou kolegyni Scarlett Johansson, odmítá komunikovat s novináři a jednomu ze členů štábu kdysi místo ruky k potřesení nabídla rameno. Tohle si asi můžete dovolit jen v případě, že jste Gwyneth Paltrow.

  • Teri Hatcher

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pamatujete na blonďatou rajdu Edie, která se příliš nemusela se zoufalou manželkou Susan? Vězte, že ani ve skutečnosti nebyly tyto ženy zrovna kamarádkami. Popravdě Nicolette Sheridan nemohla Teri Hatcher ani vystát.

    Nicolette se dokonce nechala slyšet, že: "Teri je ta nehorši a nejnenávistnější ženská, kterou jsem kdy v životě potkala!" Samozřejmě si řeknete, že si dámy jen nesedly a pravda je zřejmě někde uprostřed. Faktem ale zůstává, že když štáb posílal pěti hlavním představitelkám děkovnou kartu, jméno Teri na něm chybělo. Věříte, že se to stalo nešťastným omylem?

  • Shannen Doherty

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Když Shannen v seriálu Čarodějky skončila, nechala se její herecká kolegyně Alyssa Milano, že si během natáčení připadala zase jako na střední škole - samé pomluvy a hádky o to, kdo má hezčí boty. A na tom, že je představitelka seriálové Brendy Walshové opravdu nesnesitelná, se shodli i její kolegové z Beverly Hills 902 10.

    "Jsem neskutečně šťastný, že je konečně pryč!", nechal se po jejím odchodu slyšet Ian Ziering, představitel Steva. "Nikdy jsem ji neměl rád. Chová se totálně neprofesionálně." Co jim na Shannen tak vadilo? Například to, že když se natáčecí den domluvil na šestou hodinu ráno, hvězdná herečka ještě v jedenáct nebyla na place.

  • Sharon Stone

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Sharon je sice jako herečka naprostá profesionálka, avšak také má zvyklosti, nad kterými její kolegové jen nechápavě kroutí hlavou. Při natáčení druhého filmu Základní instinkt tak například požadovala pěkně tučné týdenní kapesné, aby mohla zaplatit všechny svoje bodyguardy a svoje chůvy.

    To by mohlo být ještě poměrně pochopitelným přáním, kdyby to ovšem byly chůvy jejích dětí. Sharon si je ale najala proto, aby se staraly o její šaty a šperky. Některé nutkavé potřeby prostě nepochopíte.

  • Megan Fox

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Když se Megan objevila ve filmu Transformers, stala se náhle snem mnoha chlapců a mužů. Pro filmový štáb však byla spíš děsivou noční můrou. Nikdo se to však herečce neodvažoval říct přímo a tak je nenapadlo nic lepšího, než jí po natáčení poslat anonym.

    Megan je v něm oslovovaná jako nevděčná mrcha bez špetky soudnosti a skromnosti, která je navíc "blbá jako necky". A aby toho nebylo málo, končí dopis výkřikem: "Ty nepřátelská čubko." Čím si asi Megan Fox vysloužila tak silnou nenávist filmového štábu?

Autor: brig
Diskuse ke článku
.