Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ewa Farna o vánocích hladověla? Pozor na jo-jo efekt!

8. ledna 2014 | 11:30

Problémy s výkyvy váhy řeší mladá zpěvačka Ewa Farna neustále. Kila jí letí nahoru a pak zase dolu jako na houpačce. Ewo pozor na jojo efekt.

Všechny ženy dobře vědí, že uhlídat si optimální váhu dá zabrat. Musíme neustále kontrolovat příjem kalorií a do toho se pravidelně hýbat. Ovšem jíst se musí pravidelně a rozhodně neexperimentovat s žádnými drastickými dietami, protože ty se nedají vydržet dlouhodobě a pak přesně nastává ten obávaný jojo efekt, který nám k původní váze většinou nadělí ještě o pár kilo navíc!

Zpěvačka děsila ještě na předávání hudebních cen Slavík v listopadu loňského roku obřími stehny a monstrózní zadnicí, ale teď to vypadá, že šla do sebe a podle fotek na její sociální síti je z ní zpátky kočka k nakousnutí. Je fakt, že je to ještě mladá holka, která, když se do toho pustí, může za měsíc snadno shodit pěkných pár kilo.

Farna byla na Slavíkovi pořádně oplácaná
Autor: Blesk

V rukou odborníků se za měsíc dají dělat zázraky. Doufejme, že její postupy nejsou nijak drastické aby se nedostavily nežádoucí účinky. Kolikrát stačí jen změnit stravovací návyky a kila letí dolů. Držíme pěsti a těšíme se na novou Ewu!