Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Unavená kráska: Poznáte slavnou zpěvačku s povadlým obličejem?

28. listopadu 2013 | 12:10

Hluboké vějířky vrásek kolem očí, povislé koutky úst, povolená kůže. I když je téhle kanadské zpěvačce pouhých pětačtyřicet let, vypadá v obličeji na šedesát. Může za to snad její urputná snaha otěhotnět?

Určitě jste poznali, že jde o talentovanou Céline Dion, držitelku pěti cen Grammy. Ta právě zažívá velký comeback. Na začátku listopadu vydala nové studiové album s názvem Loved Me Back To Life, hned poté se vydala na malé evropské turné.

V osobním životě jí však zpěvačce stále něco chybí. Není žádným tajemstvím, že by chtěla ještě jednou otěhotnět. Moc by si totiž přála holčičku. S o 26 let starším manželem Reném Angelilem má totiž tři syny. Všichni se jí narodili po umělém oplodnění.

"Kvůli dvojčatům jsem podstoupila umělé oplození dokonce šestkrát. Říkala jsem si, že dokud mi to zdraví dovolí a dokud si lékař bude jistý, že si to fyzicky můžu dovolit, tak budu tuhle proceduru podstupovat stále, dokud mě někdo nezastaví," řekla nedávno pro list Sunday Mirror.

Pětařtyřicetiletá zpěvačka vypadá starší, než ve skutečnosti je. Může za to snad urputná snaha otěhotnět?
Autor: profimedia.cz

A zřejmě se kvůli tomu, že se jí potřetí úspěšně otěhotnět stále nedaří, víc a víc trápí. Ty tam je totiž její bezchybná pleť a lesklá hříva, kterými se ještě poměrně nedávno mohla pochlubit.

"Fyzický půvab souvisí s vnitřní pohodou. Snažím se proto radovat se ze života, i když mi někdy do smíchu není," prozradila v minulosti v jednom z rozhovorů. Jak je však teď na její tváři i vlasech vidět, smířená se svými problémy určitě není.