Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Fenomenální Susan Boyle si ve filmu zahraje Meryl Streep: Maskéři se na ní vyřádí

Oscarová herečka si zahraje zpěvačku Susane Boyle.
20. listopadu 2013 | 16:00

Zpěvačka Susan Boyle (52) se dočkala nebývalé pocty, nejen, že o ní bude natočen životopisný film, ale ještě ji v něm bude hrát slavná herečka Meryl Streep (64).

Dvaapadesátiletá bývalá uklízečka na sebe upozornila v roce 2009 v soutěži Britain's Got Talent, ve které nakonec skončila druhá. Tehdy nezaměstnaná ošklivka všechny překvapila svým fenomenálním hlasem, a přestože nakonec nezvítězila, stala se hvězdou první velikosti. Dokonce takovou, že se chystá její životopisný snímek. V něm ji neztvární nikdo menší, než oscarová herečka Mery Streep.

Meryl Streep
Autor: Profimedia.cz
Maskéři se na ní vyřádí

Aby ale z krásné čtyřiašedesátileté Meryl Streep, která vypadá neuvěřitelně skvěle, udělali obtloustlou ošklivku bez špetky vkusu, budou si muset maskéři opravdu máknout. Není to poprvé, co se herečka převtělí do někoho jiného, perfektně dokázala zvládnout bývalou britskou premiérku Margaret Thatcher, ďábelskou Annu Wintour i obtloustlou kuchařku Julii Child. Herečka se zkrátka v proměnách doslova vyžívá, tak není divu, že výzva v podobě Susane Boyle jí nenechala chladnou.

Ne každý by se do proměny pustil

Oscarová herečka nebyla jedinou oslovenou. Mezi hvězdami, které producenti filmu oslovili, byla například Catherine Zeta-Jones nebo Glenn Close, ale ani jedna si na roli netroufala nebo se možná nechtěli proměnit v ošklivku.