Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Slavné krásky, jak je neznáte! S natáčkami i modrou maskou

  • Slavné krásky si ze sebe vystřelily!
    20. listopadu 2013 | 15:00

    I celebrity mají své dny! A některé z nich se se svými fanoušky podělí o momenty, kdy kdy nevypadají jako ze žurnálu. Všem tím ovšem dokážou, že mají smysl pro humor.

  • Heidi Klum

    ...
    Autor: instagram
    Vždy dokonale upravená topmodelka Heidi Klum si dokáže udělat srandu sama ze sebe. Během příprav na módní přehlídku se nechala "cvaknout" jen v podprsence, stahovacím korzetu a natáčkách. Neváhala s fotkou se pochlubila na svém profilu na Instragramu. Chtěla tím ukázat ženám, že ani modelky nejsou dokonalé bez sálodlouhých příprav a drobných podvodů.
  • Zooey Deschanel

    ...
    Autor: instagram
    Americká herečka Zooey Deschanel, která se nápadně podobá zpěvačce Katy Perry, se zřejmě chtěla na chvilku podobat Šmoulince. Proč si vyšla v modré masce na trhy, to nikdo neví. Asi měla chuť zpestřit si nudné nakupování a pobavit své fanoušky.
  • Lady Gaga

    ...
    Autor: instagram
    Kontroverznost Lady Gaga nezná mezí. Bláznivé kostýmy a šílené účesy už k ní zkrátka patří. Nedávno si doma zahrála na Hannibala Lectera a z drobných papírků si vyrobila prapodivnou masku. Hmm, velmi zvláštní trávení volného času. Nebo zkoušela novou pleťovou masku?

Diskuse ke článku
.