Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílené předmanželské smlouvy slavných: I takhle může vypadat "láska"!

  • Tloušťka, pokuty za nevěru nebo třeba konzumace drog. I takové věci řeší celebrity v předmanželských smlouvách.
    20. listopadu 2013 | 14:24

    Tloušťka, pokuty za nevěru nebo třeba konzumace drog. I takové věci řeší celebrity v předmanželských smlouvách. ty u nás sice zatím příliš populární nejsou, v Hollywoodu si ale bez nich nedokáží uzavření manželství představit.

  • Jessica Biel a Justin Timberlake


    Jessica Simpson a Justin Timberlake
    Autor: profimedia.cz
    Justin a Jessica se během těch šesti let, co spolu chodili, několikrát rozešli kvůli zpěvákovým nevěrám. On se nikdy netvářil, že by to s nepříliš úspěšnou herečkou myslel smrtelně vážně. Přesto se nakonec vzali. Přesto se zdá, že mu Jessica tak úplně nevěří. V předmanželské smlouvě si totiž  vymínila bod o tom, že pokud se prokáže Justinova nevěra, zaplatí jí za ni „pokutu". A to rovnou půl miliónu dolarů.
  • Khloe Kardashian a Lamar Odom

    Khloe Kardashian a Lamar Odom
    Autor: Shutterstock.com
    Předmanželská smlouva Khloe Kardashian a Lamara Odoma je v porovnání s mnoha Hollywoodskými páry docela skromná. Khloe si v ní vymínila za každý rok kdy budou spolu půl miliónu dolarů, pětadvacet tisíc každý měsíc na poplatky spojené s domem a autem, pět tisíc na nákupy a tisícovku měsíčně na péči o svůj zevnějšek. A navíc sezónní permanentku na všechny zápasy Courtside Lakers pro její celou rodinu. Teď se však tenhle bizarní pár rozvádí. Khloe se nelíbí, že je manžel už dva roky závislý na cracku...
  • Jessica Simpson a Tony Romo

    Jessica Simpson a Tony Romo
    Autor: profimedia.cz
    V předmanželské smlouvě ale nemusí být zakomponovány jen finanční požadavky. Takový Tony Romo si například tak moc přál, aby jeho vyvolená byla i po svatbě stejně krásná a udržela si vzhled mladé a štíhle dívky, že do své smlouvy zakomponoval, že po dobu manželství nesmí Jessica přibrat více než 60 kilogramů. Za každé kilo navíc by pak měla manželovi zaplatit půl miliónu dolarů. Bohužel se ukázalo, že Jessičina láska k jídlu byla silnější než ta k Tonymu...
  • Cathrine Zeta-Jones a Michael Douglas

    Cathrine Zeta-Jones a Michael Douglas
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Cathrine Zeta-Jones drží předmanželskou smlouvou v šachu notorického záletníka Michaela Douglase. Ten by totiž v případě rozvodu musel své ženě vyplatil za každý rok manželství tři milióny dolarů. Pokud by mu ale prokázala nevěru, bylo by to miliónů pět.
  • Katie Holmes a Tom Cruise

    Katie Holmes a Tom Cruise
    Autor: Profimedia.cz
    Bez předmanželské smlouvy se neobešel ani tenhle hvězdný pár. Úctyhodné cifry ve smlouvě prý měly uklidnit Katiiny rodiče, kteří původně nepovažovali Toma za výhru v loterii. Ve smlouvě stálo že pokud se Tom a Katie rozvedou, dostane Kate v přepočtu 550 milionů korun. Pokud by jim manželství vydrželo déle než 11 let, připadla by Katie polovina pohádkového Cruisova jmění. To v té době činilo v přepočtu přibližně 9 miliard korun. Nakonec ale vše dopadlo úplně jinak. Pár se rozvedl loni po šesti letech manželství. Soud Tomovi určil povinnost platit na dceru Suri v přepočtu osm miliónů korun ročně do jejích osmnácti let. Herec jí navíc zaplatí školné i všechny její mimoškolní aktivity a vezme si na starost také výdaje související se zdravotní péčí a pojištěním. Katie "ostrouhala".

Klíčová slova:  předmanželská smlouva, vip
Diskuse ke článku
.