Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Uma Thurman (43) je pořád sexy: Hvězda filmu Kill Bill nafotila kalendář

13. listopadu 2013 | 15:03

Už po patnácté vydává společnost Campari svůj luxusní kalendář a jeho tváří se tentokrát stala herečka Uma Thurman (43). Na dvanácti fotografiích ukázala hvězda filmu Kill Bill, že je pořád velká kočka.

Uma vybízí k cestování

Kalendář představuje okno do světa, kterým láká příznivce Campari k objevitelským cestám. V kalendáři jsou zobrazeny oslavy a svátky napříč všemi kontinenty. Můžete se stát svědky dávného rituálu oslavujícího příchod letního slunovratu v Anglii obklopeni záhadnými kameny, které tvoří známá megalitická památka Stonehenge, nebo zakusíte karnevalové veselí Reveillon při největších světových oslavách nového roku v Brazílii.

Uma Thurman
Autor:  Campari Kalendáři
„Musím říct, že kalendář je hotové umělecké dílo a perfektně zachycuje pozitivní energii a radost, kterou lidé po celém světě při oslavách všeho druhu zažívají. Fotograf Koto Bolofo odvedl naprosto fantastickou práci a inspiroval mě po celou dobu focení. Oslavy jsou intenzivním prožitkem a já cítím, že lidé po celém světě si je i prostřednictvím tohoto kalendáře dokáží lépe představit,“ říká hvězda kalendáře Uma Thurman.

Uma Thurman
Autor:  Campari Kalendáři
Hvězdná společnost

Nafocením kalendáře se herečka zařadila mezi opravdu hvězdnou sestavu hereček, do které patří Jessica Alba, Penélope Cruz, Milla Jovovich nebo Eva Mendes.