Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šok! Agresivní dvojčata (4) Charlieho Sheena musí podstoupit test na drogy

12. listopadu 2013 | 13:00

Násilnické a znepokojující chování, přemíra agrese. To je důvod, proč herec Charlie Sheen (48) požaduje, aby jeho čtyřletí synové podstoupili drogové testy. Hrozit jim totiž může i mentální retardace.

Roztomilá dvojčátka Bob a Max bohužel doplácejí na nezřízený život svých rodičů. Především však své matky Brooke Mueller (36), která nebezpečné látky, jako jsou drogy a alkohol užívala, i když miminka nosila pod svým srdcem.

"Brooke opravdu během těhotenství pila velké množství alkoholu. Ten kraloval všem drogám, které tehdy užívala, včetně pervitinu," potvrdilo hned několik zdrojů z blízkého okolí herečky portálu Radar Online.

Charlie Sheen se svými dětmi a bývalou ženou Brooke Mueller
Autor: profimedia.cz

Sheenova exmanželka dokonce musela kvůli své závislosti už během těhotenství dvakrát podstoupit odvykací kůru. Zřejmě to však příliš nepomohlo. Dvojčata totiž už v takhle raném věku jeví známky poruchy mentálního vývoje. Jsou nezvladatelní, agresivní a násilničtí.

A to se vůbec nelíbí druhé Sheenově "bývalce", Denise Richards, která se mezitím do jejich výchovy zapojila. Poslala dopis úřadům a oba chlapci se teď budou muset podrobit testům, které prokáží, zda během prenatálního vývoje netrpěla alkoholovým a drogovým syndromem.

"Dobrou zprávou je, že kluci budou správně otestovaní a monitorovaní. Jejich životy se od toho odvíjejí," prozradil zdroj z blízkého okolí Sheena. Ten o podobné vyšetření už v minulosti žádal, ale matka dětí ho nepovolila.

I Charlie Sheen je svými drogovými a alkoholovými excesy vyhlášený.
Autor: Profimedia.cz