Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Drsné VIDEO: Pařící celebrity, které se opily do němoty!

29. listopadu 2012 | 06:00

S alkoholem to občas přežene každý. Ale když se opije Kate Moss, Paris Hilton, nebo ex-přítel Agáty Hanychové Miroslav Dopita a pak někoho zmlátí, je toho plný internet. My vám přinášíme doopravdy "vypečené" fotky a video!

Celou republiku nedávno obletěly fotky Miroslava Dopity, který v opilosti zmlátil na karlovarském večírku fotografa, který fotil jeho, tehdy ještě přítelkyni a matku jeho syna, Agátu Hanychovou.

Pokud si pustíte video, tak pozor! Uvidíte tam totiž vrávorajícího Davida Hasselhoffa, známého z Pobřežní Hlídky, jak se opilý snaží pozřít nějaké jídlo, které mu ale padá přímo od pusy.

Drsňák Ozzy Osbourne, nepřítomně zírající do prázdna, nechutně odulá Courtney Love... Samozřejmě nemůže chybět ani nedávno zesnulá Amy Winehouse, pro kterou se alkohol stal, bohužel, osudným.

Celebritám koukají kalhotky, nebo jsou přímo "dole bez", ukazují ňadra, zvrací, zkrátka jsou jako my, obyčejní smrtelníci, když to sem tam s alkoholem přeženeme.

Podívejte se, jak paří slavní!

Když pijeme, ztrácíme jakékoliv zábrany. Alkohol totiž  napodobuje účinek mnoha drog. Působí podobně jako kokain a amfetaminy a vyvolává pocity vzrušení! Ale slavné tváře mají na rozdíl od nás problém. Jejich opilost doprovází všudypřítomní fotografové! To musí být po ránu velká opice!

Celebrity na šrot:

Autor: ema