Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zdevastované celebrity: Drogy si vybraly svou daň!

  • Celebrity, které podlehly alkoholu a drogám.
    6. listopadu 2013 | 06:00

    Mnoho celebrit má pověst věčných bohémů, milovníků alkoholu a v některých případech i drog. Podívejte se na hvězdy, na jejichž vzhledu se výrazně podepsaly prohýřené noci a závislosti.

  • Lindsay Lohan (27)

    ...
    Autor: Epa, ČTK, Reuters
    Kdysi krásná, svěží a talentovaná herečka a zpěvačka propadla alkoholu a drogám v roce 2007, tedy ve svých 21 letech. Od té doby měla její kariéra spíše sestupnou tendenci a Lindsay začala ztrácet svůj šarm. Několikrát byla souzena za řízení v opilosti a držení drog, ze sbírky policejních portrétů by si mohla udělat album a léčebny, kterými prošla, by nespočítala na prstech.

    Letitá závislost na kokainu se viditelně podepsala na její tváři, která vypadá mnohem starší než doopravdy je. Proto je Lindsay posedla estetickými úpravami a snaží se svůj mladistvý vzhled získat zpět.

  • Macaulay Culkin (33)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herec, kterého si všichni pamatují jako roztomilého Kevina z komedie Sám doma, vypadá dnes jako chodící kostra. Jeho vizáž šokovala téměř celý svět. Macaulay je pohublý a vyčerpaný kvůli své několikaleté závislosti na drogách, která se mu nedávno málem stala osudnou. Po rozchodu s herečkou Milou Kunis se totiž předávkoval heroinem a od smrti byl pouhý krůček.

    V současné době by měl být na odvykací kůře, kde se snaží své závislosti na drogách jednou provždy zbavit.

  • Tereza Pergnerová (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Oblíbená česká moderátorka propadla drogám už během uvádění hudební show Eso. O své závislosti na pervitinu později nechala natočit dokumentární film. Střízlivost se naneštěstí nekonala a Tereza propadla závislosti na heroinu. Později absolvovala několik léčení a dnes je už pár let "čistá".

    Na svou slibně rozjetou kariéru dokázala navázat díky moderování reality show Vyvolení, ale drogová minulost je na jejím vzhledu stále velmi znatelná.

  • Courtney Love (49)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Svého času americká rocková hvězda a hlavně vdova po frontmanovi kapely Nirvana, Kurtu Cobainovi, která se závislostí bojovala téměř celý život. Přiznala se, že užívala heroin dokonce i během těhotenství. Ten prý pravidelně kombinovala s extází a marihuanou, takže se není čemu divit, když se podíváte na její zdevastovaný obličej.
  • Kate Moss (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Světoznámá topmodelka a idol mužů i žen po celém světě se netají tím, že byla dlouhou dobu závislá na kokainu. Když se k tomu připojí 20 let intenzivního kouření cigaret, výsledkem je povadlá pleť a ošklivé zuby. O poslední velký skandál se postarala v roce 2005, kdy ji fotografové "načapali", jak šňupe kokain.

    Dnes prý drogy nebere, ale cigaretové závislosti se nezbavila. Temná minulost si vybrala svou daň, a tak Kate bez líčidel vypadá minimálně o 10 let starší než doopravdy je.

  • Amanda Bynes (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Amanda je další dětskou hvězdou, která nezvládla předčasnou slávu a propadla drogám a alkoholu. Ačkoli celou dobu svou závislost popírala, výsledky testů hovořily jinak - kokain a marihuana. Amanda se postupně stávala nebezpečnou sama sobě i svému okolí. Vše vyústilo tím, že omylem zapálila sebe i svého psa a oba přežili jen díky rychlému zákroku hasičů.

    V současné době je Amanda "zavřená" v psychiatrické léčebně a lékaři se snaží napravit následky způsobené drogami a alkoholem.

  • Misha Barton (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda seriálu O.C. se veřejně přiznala k tomu, že byla na vrcholu své kariéry vystavena obrovskému tlaku, který řešila alkoholem a drogami. Před pár lety se dokonce pokusila o sebevraždu a poté skončila na psychiatrii. V té době měla ještě problémy s anorexii a později zase s velkými příbytky váhy.

    Dnes vypadá Misha poměrně spokojeně, ale divoké období se podepsalo nejen na jejím vzhledu, ale i na její psychice.

Diskuse ke článku
.