Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Odhalíte, která zpěvačka se převlékla za kníratého gentlemana?

25. října 2013 | 15:00

Americká zpěvačka italského původu je známá především pro svůj nadpozemský vzhled. Jedním z jejich nejprobíranějších úletů se stal obleček se syrového masa, kterým šokovala na předávání cen MTV Music Awards. Víte, o kterou zpěvačku se jedná?

Žena s knírkem je kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (27), která trhá rekordy nejen v hudebních žebříčcích, ale také v bláznivosti svého oblékání.

Tentokrát se inspirovala surrealistickým malířem Salvatorem Dalím a s gentlemanským knírkem a vlasy sčesanými dozadu představila své nové album Artpop.

Lady Gaga opět šokovala svými kostýmy!
Autor: profimedia.cz

Do svého idola se stylizovala téměř dokonale. Dokonce si i nechala speciální tužkou zvýraznit a zvětšit oči, protože malíř velmi často pózoval fotografům s vykulenýma očima.

O den později se rozhodla, že převlek za slavného umělce nebyl příliš šokující, a tak opustila hotel v nepopsatelném kostýmu "chlupatého kanárka". Naneštěstí si nezkoušela kostým na haloweenskou party, ale opravdu svůj ohoz myslela vážně.

Co se snažila pomocí slaměné ptačí hlavy se zlatým zobákem sdělit, nikdo netuší. Jedno je ale jisté, temperamentní Lady Gaga nás nikdy nepřestane překvapovat!