Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lady Gaga mění barvy jako chameleon: Každý den má jiný účes!

Lady Gaga mění účesy jako na běžícím páse. Je to zázrak nebo má jen velkou sbírku paruk?
21. srpna 2013 | 14:00

Zpěvačka Lady Gaga je opravdu ojedinělý kousek. Nejenom, že denně šokuje své fanoušky svým vzhledem a chování, ale také se snad naučila čarovat. Jinak si totiž nedovedeme vysvětlit, že během 3 dnů vystřídala 3 různé účesy. Nebo, že by byla mistryní v nošení paruk? Posuďte sami.

Neděle 18. sprna

V neděli 18. srpna si kontroverzní zpěvačka vyrazila v poměrně normálním outfitu. Tedy alespoň na její poměry. Před hotelem Chateau Marmont rozdávala svým fanouškům růže. K této příletosti zvolila účes alá černovlasá Marilyn Monroe a kostkovanou košili s titěrnými šortkami.

...
Autor: profimedia.cz

Pondělí 19. sprna

O den později zřejmě Lady Gaga mávla kouzelným proutkem a z černovlásky se stala blondýna s klučičím sestřihem. V novém kabátě se vydala do rádia, kde ve známé americké show uváděla svoje nové CD. Jediné, co se na zpěvačce nezměnilo, byly sluneční brýle. Za ty se schovala i třetí den.

...
Autor: profimedia.cz

Úterý 20. sprna

V úterý nebyla z Lady Gagy zrzka, jak by se nabízelo. Ale z chlapeckého účesu přes noc vyčarovala lokny do půlky zad. Sluníčko ji nezastavilo od navléknutí do těsného koženého oblečku. V "pohodlném" a "letním" outfitu se zpěvačka procházela ulicemi New Yorku.

...
Autor: profimedia.cz