Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Britney, dej se do kupy! Zpěvačka o sebe přestala pečovat!

Popová princezna už zase zanevřela na svůj vzhled.
22. října 2013 | 14:30

S popovou princeznou Britney Spears je to jako na houpačce. Hubne a přibírá, jednou je dokonale upravená, a za pár dnů má vizáž zbědované staré ženy. Co se s Britney děje?

Raketový start

Britney si většina z nás pamatuje jako drobnou puberťačku, která dobyla svět svým zpěvem a mladistvým elánem. Její kariéra stoupala přímo raketovou rychlostí a Britney se začalo přezdívat "popová princezna". Tehdy těsně šlapala na paty hudební královně Madonně.

V roce 2005 oznámila, že čeká dítě se svým partnerem tanečníkem Kevinem Federlinem. O rok později byla podruhé těhotná a těsně po narození dítěte oznámila světu konec vztahu s Kevinem.

Britney v roce 2005.
Autor: profimedia.cz

Sáhnutí na dno

Tehdy se k rozvodu přidala smrt Britney milované tety a v životě slavné zpěvačky nastal zvrat. Začala pít, průšvih střídal průšvih a Britney odmítla jakoukoliv pomoc. Tehdy jé byli soudně odebráni oba synové a byli svěření do péče Kevina. Tehdy se ze štíhlé, sexy a krásné zpěvačky stala obtloustlá troska.

Zpátky na výsluní

Po úspěšném léčením v roce 2008 se Britney rozhodla vrátit svůj život do normálu. Začala hubnout, pracovat a alkoholu a drog se ani nedotkla. Minulý rok se dokonce stala porotkyní amerického X Factoru, kde vypadala naprosto božsky. Měla zpět svou dokonalou postavu i vzhled a rýsovala se jí skvělá kariéra.

...
Autor: profimedia.cz

Dnes je Britney sice šťastná, ale o svůj vzhled se opět přestala zajímat. Zřejmě je přesvědčena, že její současný přítel David Lucado je miluje takovou jaká je. Skromný barman David představil Britney i svým rodičům a myslí to s ní opravdu vážně.

Britney na oplátku nedávno prohlásila, že jejím tajným idolem je herec Ryan Gosling, o kterém se jí zdál romantický sen. To je od tebe opravdu moc pěkné, Britney!