Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

JLo bez make-upu: Pečuje o své tělo, ale na obličej zapomíná

9. října 2013 | 11:30

Zpěvačka, herečka a tanečnice Jennifer Lopez (44) se drží na výsluní už pěknou řádku let. Poslední dobou se pravidelně řeší její vztah se zajíčkem, dokonale vypracované bříško a čerstvě i její tvář bez zásahu líčidel. Jak se vám líbí?

Jennifer je doslova posedlá svým tělem, na kterém denně tvrdě pracuje, a které by jí mohla závidět leckterá čerstvě plnoletá dívka. Svůj pověstný zadeček má dokonce pojištěný na neuvěřitelných 7 miliard korun.

Vždy dokonale upravená JLo všem vytřela zrak, když se objevila v centru Los Angeles bez jakékoliv stopy líčidel. Do bezchybné krásky měla ten den opravdu daleko.

Jenn bývá vždy perfektně nalíčená, proto si fotografové na její slabší chvilce opravdu smlsli. Její "ošklivé" fotky okamžitě obletěly svět a zaplnily titulky všemožných novin a časopisů.

Jennifer si z toho ovšem hlavu neláme. Je až po uši zamilovaná do šestadvacetiletého tanečníka Caspera Smarta a užívá si život opravdu na maximum. Nutno dodat, že vztah s kolouškem jí opravdu svědčí, protože i bez make-upu vypadá minimálně o 10 let mladší.

JLo si vyrazila do města v pohodlném oblečení a vynechala make-up.
Autor: profimedia.cz
Líbí se vám nenalíčená JLo ve vytahaných džínách?
93,5%
6,5%
Děkujeme za Váš hlas!
261 hlasů
18 hlasů