Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Emma Watson v Cannes: Odhaluje čím dál víc kůže!

17. května 2013 | 17:00

A zase ji zbožňujeme u něco víc. Emma Watson (23) na filmovém festivalu v Cannes zvládla vystřídat troje šaty za jeden den. V každém dalším outfitu ukázala herečka o trochu víc nahé kůže - ale ani na chvíli nesklouzla k nevkusu!

Jedna z nejstylovějších hvězd, které letos festival navštívily, se tenokrát předvedla v celé své kráse. Ne že by se na červeném koberci svlékla, ale z odhalených částí těla, která během jednoho dne ukázala, byste polonahou Emmu sestavit mohli.

Ve všech outfitech jí to ovšem slušelo tak, že z toho maličko zelenáme závistí. Dlouhý den zahájila ve vínovém topu a sukni od svého oblíbence Christophera Kanea. Ploché bříško v nich odhalila jen nenápadně - přesně podle aktuálního trendu.

V dalším modelu herečka trochu přitvrdila: v malých černých šatech, které spárovala s černými lodičkami, ukázala své ultraštíhlé a ultradlouhé nohy. A byla dokonale sofistikovaná. Zdá se nám, že Hermiona konečně dospěla, a zelenáme ještě o něco víc.

Závěr dne a zároveň premiéru snímku The Bling Ring pak strávila v černobílé róbě z kolekce Chanel Couture. Tentokrát krásná Emma odhalila pro změnu záda. Její perfektně padnoucí šaty, uhlazený účes i hvězdný úsměv si zaslouží jen jednoslovné hodnocení: Ach!

 

Autor: mab