Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Stylové a slavné čtyřicátnice radí, jak na mladistvý vzhled!

Celebrity vědí, jak na to!
6. června 2013 | 12:24

Inspirovali jsme se anti-aging tipy od celebrit světového formátu, jako jsou Hale Berry, Demi Moore, nebo Cindy Crawford. Ani jim už není dvacet let a tak musí řešit problémy s vrásky i stárnutím jejich hvězdné pleti.

Gwyneth Paltrow (40) prozradila, že se hned cítí mladší, když se pořádně a do růžova vyspí. A něco na tom bude. Mnoho výzkumů ukázalo, že díky šesti až osmi hodinám spánku denně se vám bude líp usínat. Tím pádem se budete cítit odpočatější a čerstvá.

Sarah Jessica Parker v seriálu hraje hlavní roli
Autor: Youtube.com, ČTK
I seriálová Carrie, aneb Sarah Jessica Parker (48), má své tajemství mladšího vzhledu. Každý den si totiž pod make-up aplikuje vrstvu opalovací krému s vyšším faktorem. Je pro ni totiž důležité chránit svou pokožku. A to bychom se od ní měli naučit i my! Starejte se o svou pleť a chraňte ji proti nebezpečným slunečním paprskům.

Potom, co pleť důkladně vyčistíte a ošetříte, nezapomínejte na kvalitní, anti-aging přípravky. Vybírejte převážně ty, které obsahují retinol, nebo colagenové peptidy.

Padesátiletá Demi Moore jakoby popírala stárnutí. Stále vypadá skvěle!
Autor: profimedia.cz
To jsou totiž složky, které umí redukovat první příznaky stárnutí, když budete zrovna spát. V tom tkví i tajemství Demi Moore (50): "Je jedno, v kolik přijdu domů. Vždycky se důkladně odlíčím, pleť si umyju a když jdu spát, namažu se kvalitním krémem. A to jak krk, tak i dekolt."

Cindy nechce, aby si dcera zkrátila mládí.
Autor: profimedia.cz
Cindy Crawford (47) si dává záležet hlavně na svých vlasech. Sama říká, že je můžete mít milion plastických operací, ale že zdravě vypadající vlasy a jejich přírodní barva, vypadají na ženě nejlépe a dělají jí mladší daleko líp a snáz, než operace.

Jak na to? Pořiďte si šampon, který vaše vlasy vyživí a nezapomínejte na vlasové masky!

Halle Berry
Autor: Profimedia.cz
Hale Berry (46) se přiznala, že si pleť vždy důkladně ošetří peelingem a poté si ji začne potírat čistým vitaminem C. Teprve pak nanáší hydratační sérum. 

A dělá dobře! Vitamin C je totiž silný antioxidant, který "zkrotí" volné radikály vaší pleti. Jděte tedy mládí naproti a k snídani si dejte pomeranč. K odpolední svačince pak žlutou papriku a máte vyhráno!

Autor: ema