Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIP Prostřeno! Remundová omámí rodinu Žilkové afrodiziaky!

7. února 2013 | 05:00

V úterý spolu svedly vyrovnaný souboj dcery Veroniky Žilkové a Ivy Janžurové, nyní spolu změří síly Veroničin syn Vincent Navrátil a Sabina, starší z dcer Remundových. A že to bude pěkně vzrušující bitva!

Mladíček Vincent proti Sabině, která je zkušená kuchařka a dvojnásobná maminka. Jak to dopadne? Zvítězí zkušenosti, nebo experiment?

První večeře se odehraje v domě Veroniky Žilkové v Suchdole. „Chodím k mámě ráda, protože je tam vždycky dobrý jídlo, ale obávám se, že tam dnes bude trochu moc dětí,“ vidí to večer Agáta. Jenže vaří Agátin bratr Vincent. A ten se rozhodl připravit palačinky.

Vincent se moc nesnažil!

„Velmi jsem znejistěla, protože moje děti palačinky nikdy neochutnaly a odmítají je,“ bojí se Sabina Remundová.

Vincent si pro své menu vybral palačinky
Autor: Archiv TV Prima

„Jsou to jediné dvě děti na světě, co palačinky nejedí,“ šokuje to Veroniku. „Trochu jsem se ulil, ale děti stejně neocení nic víc než zmrzlinu,“ říká o svém dezertu Vincent.

Vzrušující večeře

„Připravila jsem si čtyři chody, maličko inspirované naší starou českou kuchyní, ale v takovém odlehčenějším tónu.“ Říká o svém menu další hostitelka večera, Sabina Remundová.

V jednom z chodů se hodně objevuje celerová zelenina. „Celer je afrodiziakum, proto jsou tak klidný,“ myslí si o soupeřkách Veronika. „Nacpou své muže celery a stráví noc v objetí a pak nemají žádné nervy,“ kalkuluje nad Sabininým menu.

Ocení tedy její večeři alespoň rodina a hosté? A kdo ve čtvrtek vyhraje? „Člověk nerad vyhrává nad lidma, který má rád,“ myslí si Remundovi. A Veronice je to úplně fuk, protože cenou jsou podle ní už ty čtyři krásné večeři s tak fajn partou.

Autor: ema