Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP Prostřeno: Kuklová pojede s medvědem na motorce!

19. února 2013 | 06:00

Zkrotí Jiří Berousek, pokračovatel nejslavnějšího cirkusového rodu u nás, herečku a moderátorku Danielu Šinkorovou, herečku Míšu Kuklovou a zpěvačku Marcelu Březinovou?

Krotitel mnohem větších koček a šelem to určitě zvládne: „To je síla, čekal jsem aspoň jednoho chlapa, ale tři ženský!“ je zpočátku zaskočen Jiří, který tvrdí, že vaří podruhé v životě.

Jiří Berousek chtěl Míšu Kuklovou za ženu
Nejen tři ženy, ale ke všemu Míša Kuklová je překvapením pro Jiřího Berouska. „Když jsi hrála v těch pohádkách, tak jsi byla moje oblíbenkyně a vždycky jsem říkal: Jé tu bych chtěl za ženu!“

Hostitel Jiří Berousek
Autor: Archiv TV Prima

„Bitva je to obrovská, kdyby stáli za dveřma tři chlapi, ňoumové, tak bych se nesnažil. Ale tři pěkný baby, to v chlapovi probudí kohouta, co se naježí a chce se trochu předvádět,“ říká hostitel.

Nikdo Jirkovi jeho „nevaření“ nevěří, dámy chválou nešetří a kuchař propadá pýše začátečníka. Ovšem největším hostitelovým trumfem je zábava! V manéži se baví hostitel a dámám tuhne úsměv na rtech. Koho sveze medvědice Máša na motorce? Která obejme medvěda jako první? Motorkářka Daniela, nebo „ženská s koulema“ Marcela?

Daniela Šinkorová uvaři jako druhá
Autor: Archiv TV Prima
Daniela Šinkorová menu překvapí
„Čím větší kus masa, tím lepší,“ dočkal by se nejraději na večeři u herečky Daniely Šinkorové včerejší hostitel Jiří Berousek. Zpěvačku Marcelu Březinovou by od rodilé Slovenky potěšily halušky, Míšu Kuklovou čínská kuchyně. Samá voda! Hosté budou koukat.

„Škoda, že se nenatáčí celej rok. Každý den bych měl postaráno o zábavu a o papáníčko. A moje žena by měla o starost méně,“ rychle dodá Jiří Berousek, který se má jistě i doma jako v bavlnce.

Uvidíte příště:
Uvaří  „princezna Jasněnka“ Míša a skvělá zpěvačka Marcela Březinová, která už se „oklepala“ po tragické smrti svého manžela a zase už se směje a zpívá. A také vaří a baví své hosty, jak uvidíte večer na Prima family.

Autor: ema