Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

VIP Prostřeno! Líný Soukup prostře papírové tácky a plastové příbory

31. ledna 2013 | 06:01

Porcelánové talíře a nerezové příbory u otce čtyř dětí nehledejte. Herec Pavel Soukup (64) přichystá soupeřům nejedno překvapení. Tekutá pozornost od četníka ze Saint-Tropez, svačinka ze služebny, vzpomínka na školení v bulharském centru pro počítačovou kriminalitu a placka kpt. Vejnara... Co se skrývá za tajemným policajstkým menu?

„Prostíráme na papírovém tácku a jíme ukazováčkem s pomocí rohlíku, velmi stylové,“ ocení tenhle hec Pavla Soukupa kolegové. I Pavel má ze svých hostů radost: „Jak vám to sluší!“

Co asi tak svačí poldové na služebně? Housku se salámem? Vlašáček? Až taková realita života to nebude. Co tedy uvaří představitel drsného policisty Roberta Vejnara?

„Nerad cestuje, bojí se létat, tipuju ho na českou kuchyni,“ myslí si o Pavlovi kolega. „Bude to chlapské menu, když něco dojde, skočím dolů do bufáče,“ říká o své večeři hostitel.

Zábava je stylová a souvisí se seriálem.
Autor: FTV Prima
Poslední hostitel vymyslel opravdu vtipné policajtské menu: po „tekuté pozornosti“ od četníka ze Saint-Tropez, přijde „svačinka ze služebny“, hlavním chodem je „vzpomínka na školení v bulharském centru pro počítačovou kriminalitu“, dezertem „placka kpt. Vejnara“ a pánové dostanou i reklamní dárečky od kolegů ze Scotland Yardu.

„Menu je hravé a Pavlovi se podobá,“ myslí si benjamínek VIP mužské party Míla Tichý. Tomu moc chutná i moučník z palačinkového těsta s jablky. „Děsil jsem se, že budeme jíst služební odznak, ale je to výborné.“

„Je to jednoduchý, ale nemáte tušení, jak je to dobrý,“ už se těší kuchař, když míchá mleté maso s nastrouhanou cibulí.
Autor: FTV Prima
Bulharské čufty nesmějí postrádat čubricu. „Je to jednoduchý, ale nemáte tušení, jak je to dobrý,“ už se těší kuchař, když míchá mleté maso s nastrouhanou cibulí.

Velkým překvapením po dobře ochucených karbanátcích je bramborová kaše s česnekem. „Jeden stroužek, dva – a jste jinde!“ prozrazuje tajemství své kaše hostitel. Dají si pánové nášup? Už to tak vypadá… Plastikové talíře zůstanou prázdné. Hostitel, který sám nejí a jen se stará o hosty a o zábavu, má radost.

Jak se netradiční styl servírování a volba jednoduchého menu projeví na bodování? Který z herců seriálu Cesty domů pojede po natáčení na dovolenou k moři? Uvidíte už ve čtvrtek ve 20 hodin na Prima family!