Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dara oslavila 38. narozeniny sama!

Zpěvačka Dara Rolins prožila jedny z nejsmutnějších narozenin.
8. prosince 2010 | 11:02

Zpěvačka Dara Rolins (38) včera oslavila osmatřicáté narozeniny. A to bez rodiny a všech blízkých přátel. Jen s dcerou Laurou (2,5) a kamarádkou z Los Angeles, ke které odlétla hned poté, co se provalila nevěra jejího partnera Matěje Homoly (37)

„Dara si potřebovala odpočinout a uklidnit se, takže žádná velká narozeninová párty v L. A. včera nebyla,“ řekla Blesku manažerka Rolins Eva Skallová. Ta Daře neposílala ani žádný dárek, jen jí s dcerou Charlottou (2) přes Skype originálně popřála.

„Zazpívaly jsme Daře s Charlottkou písničku Dara má narozeniny a střídaly si sloky. Na hlavě jsme měly papírové párty čepičky. Dara z toho měla moc velkou radost a hodně ji to pobavilo,“ prozradila se smíchem Skallová s tím, že Rolins potřebuje hlavně rozptýlení.

„Je smutné být na narozeniny bez nejbližších, ale ona ví, že si to vynahradíme, až se vrátí,“ svěřila Skallová. Té se po Daře i Lauře už taky stýská. Všechny oslavy, výlety a nakupování vánočních dárků absolvovaly vždy společně.

To záletný Matěj se na Dary narozeniny vykašlal zřejmě úplně. „S Darou je to pro mě už uzavřená záležitost. Já už dávno nejsem její partner a ani nebudu,“ řekl Blesku Matěj, který se už k Rolins nehlásí.

Rána přímo do srdce

Zpěvačka momentálně nekomunikuje s nikým kromě svých nejbližších a užívá si klid a vzácnou anonymitu v Americe, kde ji téměř nikdo nezná. Podvod a následné vyjádření jejího partnera, který tvrdil, že v posledních měsících již žádný vztah neměli, jí zasadily ránu přímo do srdce.

Dara svému Matějovi důvěřovala a plánovala s ním společnou budoucnost. Její sestra Jana vzniklou situaci okomentovala na oficiální stránce zpěvačky, kde napsala odkaz všem Darininým fanouškům. "Slunce je Laura, slunce jste Vy, slunce je hudba. To vše Darinka má, jen nyní musí projít tou nekonečnou tmou, která se jí postavila do cesty. "

Dara do Ameriky odletěla i se svojí dcerkou Laurou. Z mrazivých událostí i počasí se uchýlily do teplého a optimistického Los Angeles.
Autor: archív D. R.

Autor: lenak, fil, Čas.sk