Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Aguilera: Rozvod beru jako začátek nového života

Christina Aguilera se sice rozvádí, ale bere to s nadhledem
23. listopadu 2010 | 19:55

Zpěvačka Christina Aguilera je velmi přitažlivá mladá žena. Muži z celého světa by pro ni dýchali. Přesto se ale manželovi Jordanu Bratmanovi údajně přestala líbit a právě to je důvod, proč se pár rozvádí. A jak diva tuto těžkou životní etapu snáší? "Začnu od znova. Beru to jako nový začátek!" hlásí na všechny strany sebevědomě.

Popová princezna Christina Aguilera (29) a hudební producent a tanečník Jordan Bratman (33) byli krásný pár. Před pěti lety se vzali, před dvěma lety zpěvačka porodila syna Maxe. Teď se ale rozvádějí. Proč?

Údajně se hodně hádali a ze vztahu se vytratila veškerá vášeň. Aguilera také tvrdí, že jí manžel říkal, že už mu nepřijde tak přitažlivá. Jordan asi neví, co měl doma za poklad. Chris je totiž velmi sexy žena, to potvrdí snad každý muž.

Spoléhá na Timberlaka

V show Chelsea Lately zpěvačka na otázku moderátorky Chelsea Handler, jak se cítí a jak celou smutnou záležitost s rozvodem bere, odpověděla jasně: „Je mi dobře, opravdu, opravdu dobře. Někdy je změna nezbytná. Otevírám celou novou kapitolu svého života, teď klipem. Také se budu věnovat synovi, prostě nastává nová evoluce. A je to opravdu dobrý pocit!“ Christina to tedy bere sportovně a optimisticky.

Přiznala ale také, že spoléhá na pomoc kamaráda z klubu Mickey Mouse Justina Timberlaka. Právě tento klub oba zpěváky objevil jako talenty, když ještě byly děti. Mezi dalšími nadanými malými umělci se tehdy mihla i Britney Spears. „On je jediný z toho klubu, s kým se ještě opravdu bavím. Nemůžete ho nemít rádi. Je opravdu úžasný a charismatický,“ nemůže si Justina vynachválit Christina. Snad zpěvačka brzy najde nového partnera, který dostatečně ocení její kvality.

Aguilera je známá především baladickými písničkami, tak třeba v souvislosti s temnějším obdobím svého života složí nějakou další hitovku, kterou budou její fanoušci milovat.

Autor: mivr