Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Veronika Freimanová: S milencem jsem šťastná!

1. prosince 2010 | 13:00

STŘEDA 1. 12. - Veronika Freimanová (55) je znovu šťastná. Úsměv jí vrátil jihočeský architekt Vladimír Bouček. „Není co skrývat. Vždyť jsme spolu už nějakou dobu. Máme se rádi a já jsem velmi šťastná,“ řekla Blesku hvězda Sněženek a machrů. A přiznala, že novou lásku vřele přijaly i obě její dcery, které má s exmanželem, režisérem Jaroslavem Brabcem (56).

Poté, co Jaroslav Brabec zahnul Freimanové s manželkou režiséra Jiřího Menzela Olgou, byly to právě obě dcery, které herečku podržely. A když si Freimanová našla přítele, byly rády. „Obě moje holky se s přítelem znají a mají se navzájem rádi,“ říká šťastná Freimanová.

Herečka svou novou lásku prý nikdy ani tajit nechtěla. „Jen máme každý svoje zaměstnání, tak se vídáme podle toho, jak je čas. Rozhodně se před veřejností neskrýváme,“ pokračuje Veronika a dodává: „Lidé si prostě budou muset zvyknout na nového člověka po mém boku. Vždyť o nic nejde. Oba dva jsme svobodní lidé,“ míní Veronika s tím, že na druhou stranu o své nové lásce mluvit moc nechce. „Je to osobní záležitost a přítel na publicitu, na jakou jsem jako herečka zvyklá já, opravdu moc není,“ vysvětluje Freimanová, která se teď v zimě chystá s přítelem do Thajska. „Byla jsem tam jednou a tak se moc těším,“ netají Veronika.

Svému milenci a dcerám thajskou kuchyni dokonce vaří. A co víc, chodí na školní kurz vaření do Concept Storu na pražském Újezdě. Tam se prý naučila skvělou polévku s kuřecím masem, jarní závitky, krevetové placky a hovězí zelené kari. „Nakoupila jsem si domů i patřičné nádobí na thajské pokrmy a když vařím, dělám z toho obřad,“ prozrazuje Veronika. Herečce je prostě s novou láskou skvěle. A to, že spolu nestráví kvůli časovým nesrovnalostem Štědrý den, nevadí. Udělají si ho spolu prý jindy.

Autor: Michaela Remešová, NBrk