Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Františka: Krainová odchází na mediální dovolenou

25. října 2010 | 22:39

Populární modelka a nastávající matka Simona Krainová se dosud o těhotenství bez skrupulí bavila. Teď jakoukoli mediální konverzaci odmítá. Důvodem je její hospitalizace na pražské gynekologicko-porodnické klinice u Apolináře, kam ji sanitka v pátek přivezla.

Sedmatřicetiletá Simona Krainová zažívá hektický rok. Úspěšný v profesním i osobním životě. Krainová stihla v největším pracovním stresu na pokraji vyčerpání otěhotnět, na podzim se tajně vdát a s manželem, podnikatelem Karlem Vágnerem začít budovat luxusní hnízdo – odkoupit od Dary Rolins byt a propojit jej se svým. Vytvořit tak na dobré adrese půdní bydlení prostorově srovnatelné s rodinným domem...

Hodně práce a hodně tichého štěstí. Tak nějak by se dal nazvat probíhající rok u Simony Krainové, která mi nedávno řekla: "Začínám život co do hodnot jinak vnímat. Jsem klidnější, vyrovnanější. Snažím se rozeznávat, snažím se v tom kolotoči showbyznysu, na kterým se vezu, být empaticky nad věcí."

Na nic se neptejte!

Krainová se několikrát zařekla, že o svém osobním životě pomlčí. Nikdy to nedodržela, což se asi v jejím případě ani nedá. Spíš se dejme tomu snažila a snaží o mediální kompromis. Svatbu utajila, ale stav nastávající matky s humorem a nadsázkou jí vlastní glosovala.

Jiný stav je přece hájený a bezpečný... Simonino těhotenské štěstí se zkrátka stalo věcí veřejnou. Nebyla proti, i když se cukrkandlové romantice brání. Ona radši nadsázku.

Tři chůvy a porod, kterému budou asistovat nejlepší kámošky v režii Sexu ve městě. Přijdou z večírku v "modýlcích" z Pařížské třídy a v botách od Blahnika. V ruce láhev nedopitého sektu na oslavu narození pana Božského. Zatímco zploditel - senior Božský - bude jeho matku držet za ruku...

Proč je v nemocnici?

Každá hra ale má své limity. Tahle skončila hospitalizací Simony v porodnici U Apolináře. Se vší pravděpodobností potížemi, které by mohly vyprovokovat předčasný porod.

Nakazila se snad Simona virózou doprovázenou horečkami, která prý postihla manžela Vágnera? Nebo patří k řadě matek, jejichž dítě pospíchá na svět dřív? Navíc v osmém měsíci, který je teoreticky problematičtější než sedmý?

Simona Krainová odmítá cokoli konkrétního říci. Její showbyznysem diktované hrátky končí a v SMS exkluzivně zaslané Blesk.cz. píše: "Mějte prosím pochopení. Potřebuji, potřebujeme klid. Odcházím na předčasnou mateřskou mediální dovolenou. Děkujeme vám zatím dva v jednom – Simona a mini Max."

Autor: Františka Čížková, mivrk