Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krainovou v 8. měsíci odvezli do porodnice!

Naposledy se Krainová objevila ve společnosti 12. října
23. října 2010 | 05:10

Modelka Simona Krainová (37) měla sice od svého gynekologa určený termín porodu až na přelom listopadu a prosince, ale už v pátek skončila v pražské porodnici U Apolináře.

Podle informací Blesku ji sanitka vyzvedla v jejím bytě v Dejvicích. Jednalo se o těhotenské komplikace. Modelka je teprve v 8. měsíci těhotenství, takže na porod ještě rozhodně nebyla připravená.

Ještě v úterý jí bylo dobře

Naposledy se na veřejnosti objevila minulé úterý, kdy se křtil nový drink. Tehdy ještě říkala, že si naplánovala až do porodu volno, a přitom ji stále někam zvou a její manažeři ji přemlouvají, aby ještě pár kšeftů vzala.

Cítila se ale dobře a dokonce si pochvalovala, jak je miminko na večerních párty v klidu a kopat začíná, až když leží v pohodlí doma u televize. Do uzávěrky Simona ani její manžel Karel Vágner nereagovali na telefony ani SMS.

Výbavička jak pro prince

Simona se netají tím, že jí s výběrem výbavičky pro miminko pomáhal odborník a že jsou všechny věci velmi kvalitní a drahé. Od stejné firmy si výbavičku pořizovala například česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová.

Krainová už má vybraný i kočárek. A rozhodně není jen tak obyčejný. Malý Vágner se bude vozit v odlehčeném kočáře, který váží pouhých šest kilogramů a bude buď ve zlaté nebo stříbrné barvě.

Blonďatá modelka se na miminko už moc těší, ale zároveň přiznává, že chce brzy po porodu opět začít pracovat. Najala si proto chůvy a pomocnice, aby bylo o chlapečka řádně postaráno.

Zaujal vás tento článek? Podpořte Blesk.cz v hlasování o Křišťálovou Lupu 2010 v kategorii Média - všeobecná. Děkujeme.

Autor: agš, mivrk