Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zoufalka Teri Hatcher: Zděsila se sama sebe!

9. října 2010 | 10:39

Strhaná, opuchlá, s obrovskými pytly pod očima. Herečka Teri Hatcher (45) se rozhodla, že podpoří ženy s příliš nízkým sebevědomím. Jak jinak si vysvětlit fotky, které nedávno zveřejnila na internetu. Je na nich nenalíčená, oblečená jen do ručníku. A teď se dokonce nechala natočit při procesu jejího zkrášlování před filmováním. Nahrávku navíc neváhala zveřejnit v celostátně sledovaném pořadu Oprah Winfrey (56)!

Herečka známá hlavně rolemi Lois Lane ve filmu Superman a Susan Mayer v seriálu Zoufalé manželky asi trpí pocitem, že spasí ženský svět. Není to tak dávno, co na internetu vyšly fotky, kde je tmavovlasá herečka jen v ručníku a nenalíčená. A teď se "odhalila" znovu! Pro show Oprah Winfrey se Teri nechala natočit od probuzení do natáčení Zoufalých manželek.

A jak vypadá hereččin denní režim včetně ranního zkrášlování?

Klip pro show Oprah Winfrey začínal v 5:23 ráno. "Dobré ráno, jsem unavená," špitne herečka z polštáře a dodala. "Jdeme se podívat, jaké zázraky se mnou udělají v maskérně, aby mě dostali z toho, jak vypadám teď."

Další scéna se časovala na šestou hodinu ranní a už probíhala ve filmovém studiu. "Ahoj. Tak jsem dojela do studia. Páni, vypadám jako de*il. Můžu říct de*il, Oprah? Protože to je přesně to, jak teď vypadám," zděsila se sama sebe herečka.

Potom Teri popisovala, co s ní v maskérně dělají: "Takže nejprve mi musí z hnízda, které mám místo vlasů, udělat něco pěkného. To je začátek procesu, užijte si to."

Po hodině a půl proces zkrášlování skončil. Video pak pokračovalo až v devět hodin večer. To už byla herečka doma z natáčení dalších dílů seriálu Zoufalé manželky, který je divácky velmi oblíben.

Hatcher leží ve vaně se sklenkou červeného vína a relaxuje. "Teď se z okouzlující herečky stane pracující matka v domácnosti. Dala jsem si sklenku vína, abych si na konci dlouhého dne odpočala. Nejlepší závěr dne je dát si vanu. To je také místo, kde se odličuji," vypráví Teri.

"Mám kruhy pod očima, ale ty mám celý život. Myslím, že je to genetické. Takže to jsem já. Vrásky a tmavé kruhy pod očima. Jediné, co můžu říct, je, že si přeji být natočená nahá ve vaně, abych pomohla zvýšit sebevědomí ostatním ženám," vysvětluje důvody svého odhalení tmavovláska, která sama vychovává dítě.

Zděsila se sama sebe!

Později se Hatcher v show Oprah Winfrey přiznala, že je trochu v rozpacích: "Točit je jedna věc, dívat se na to druhá." "Je to ale osvobozující!“ odvětila Oprah. "Částečně ano," přiznala Teri.

"Není to ta osoba, která by měla být milována? To je ta přítelkyně a partnerka. To je matka, kterou chci být. Opravdu, to je to důležité. Problém je, že ostatní vidí něco jiného. Ráda se dívám na fotky pěkných lidí. Ale myslím si, že kdybychom byli schopni akceptovat pravdu a odhalit tajemství, mohli bychom si užívat obou věcí," míni herečka.

Teri Hatcher tvrdí, že "odhalováním svého pravého já" chce pomoct ženám, které trpí nedostatkem sebevědomí. Možná už ji ale prostě nebaví žít sama s dítětem a chce na svou odvahu nalákat nějakého ctitele.

Autor: INT, mivr, lenak