Pátek 28. června 2024
Svátek slaví Lubomír, zítra Petr a Pavel
Polojasno, bouřka 29°C

Otevřená zpověď Cher: Za vše vděčím mamince

Matka Cher dala zpěvačce spoustu cenných rad
30. prosince 2010 | 22:27

Legendární zpěvačka Cher (64), známá svými provokativními kostýmy, prozradila britskému serveru Thesun.co.uk, že za vše, čeho v životě dokázala, vděčí mamince a babičce. Tyto dvě ženy jí prý do života daly spoustu cenných rad.

Popová legenda Cher se svěřila, že její matka Georgia (85) pro ni byla skvělým rádcem ve všech možných oblastech. A babička Linda jakbysmet. Obě dámy jí prý vždy dobře poradily, ať už se to týkalo mužů nebo kariéry.

Mezi ženami navíc není moc velký věkový rozdíl. Linda, která už bohužel zemřela, porodila Georgii, když jí bylo teprve čtrnáct let. Georgia měla Cher v devatenácti letech. Cher má dva syny, Chaze (41) a Elijaha Blue (34). Teď randí s o dvanáct let mladším scénáristou komedií Ronem Zimmermannem.

Cenná rada: Nebát se nových vztahů

Matka Cher Georgia byla celkem sedmkrát vdaná, z toho dvakrát s otcem Cher Johnem Sarkisianem, Cher dvakrát. Obě jsou co se týče přístupu ke vztahům stejné - otevřené a upřímné.

A co tedy Cher její matka do života poradila? "Mít radost z dětí, ať už se narodí kdykoli. Jsou velkým darem! V šestnácti letech jsem odešla z domu a má matka mi ještě požehnala. Tehdy mi řekla, že nemusím vydělávat mraky peněz, abych se cítila úspěšná. A to je pravda. Dále mi řekla, že se má vše dělat s nadšením. Ohledně mužů mi maminka prozradila, že do nových vztahů se má jít s kuráží, věřit mu."

"S muži jsem proto, že je mi s nimi dobře. Ne proto, že jsou hvězdy, boháči nebo něco podobného. A je pravda, že jen tak něco mě nezaskočí. Když jsem slavila čtyřicáté narozeniny, napadlo mě, že už vlastně nejsem třicátnice. Ale vzápětí jsem si řekla, že je to skvělý pocit! Když mi přinesli dort, plakala jsem dojetím a štěstím," svěřila se Cher.

"Spousta lidí se mě ptá, jak dělám, že vypadám, jak vypadám. Je to prosté. Dlouho jsem přísně dbala na zdravou výživu, neberu drogy, nepiji alkohol a nekouřím," vysvětluje černovlasá hvězda.

Autor: INT, mivr