Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muzikálové hvězdy se chlubily dětmi a psy

6. září 2010 | 05:00

První setkání po prázdninách absolvovaly muzikálové hvězdy, kterým jejich domovské scény připravily sportovní den. „Podívejte, jak už chodí,“ chlubil se rocker Petr Janda (68) roční dcerou Anežkou. Pepa Vojtek (44) s třetí manželkou ještě dítě nepočal, tak předvedl aspoň nového psa, anglického buldoka Vildu.

Petr Janda se potkal s kolegou Karlem Šípem, s nímž napsal muzikál Ať žije rokenrol pro Divadlo Broadway. I Šíp patří ke starším tatínkům, s druhou ženou Ivou Havránkovou má sedmiletého Honzíka.„Vnuky si vyrábíme sami,“ smáli se chlapi.

Jejich mladší kolega Michal David se stal dědečkem opravdovým, když mu k padesátinám dcera Klára nadělila vnoučka Sebastiana. „Ale že je chlapák?“ ukazoval chlapečka, který šel z náruče do náruče.

Pyšné maminky

S téměř ročním synem Danielem přišla Ilona Csáková, která se pomalu vrací do showbyznysu a pro niž je připravena hlavní ženská role v muzikálu Kat Mydlář v Divadle Hybernia. Její kamarádka Ivana Gottová se v poslední době objevuje jen s mladší dcerou Nelly Sofií. Starší Charlotte Ellu už pozornost fotoaparátů přestala bavit.

Autor: Saša Šeflová