Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Scarlett Johansson: S manželem adoptuje dítě z Afriky

Scarlett Johansson se rozhodla, že adoptuje černouška.
14. června 2010 | 12:06

Krásná herečka je další v řadě celebrit, které daly přednost adopci před porodem. S manželem Ryanem Reynoldsem se rozhodli pořídit si miminko z Afriky. Bude z páru další Angelina a Brad?

„Scarlett vždy chtěla adopci. Není to nepromyšlené a unáhlené rozhodnutí,“ prozradil blízký přítel herečky. „Odjakživa věděla, že bude mít děťátko z jiné země než z Ameriky. Cítí, že je to tak správně. A teď pro ni konečně přišel ten pravý čas.“

Pětadvacetiletá Scarlett se pro adopci rozhodla právě teď, protože už dva roky žije v harmonickém manželství s hollywoodskou hvězdou akčních filmů a komedií Ryanem Reynoldsem. Ten ji v rozhodnutí založit rodinu jen podpořil. Oba dva totiž s adoptovanými dětmi mají již své zkušenosti.

Před nedávnem se znovu stala matkou i maminka Scarlett. Adoptovala holčičku. S dcerou tedy budou mít potomka skoro ve stejné době. Zatímco Scarlett bude ve výchově dítěte elévka, matka ji bude moct dávat cenné rady.

I manžel, třiatřicetiletý Ryan, se ve svém životě s adopcí setkal. Jeho starší bratr s ním není pokrevně spřízněn. To ale nic nezměnilo na tom, že o sobě oba uvažují jako o rodině. K adopci ho také možná přesvědčila i Sandra Bullock, která v zimě přijala do rodiny malého černouška Luise. S Bullock totiž herec hrál hlavní roli v romantické komedii Návrh.

Právě teď Scarlett jedná s americkou agenturou pro adopci. Ta herečce pomáhá děťatko najít. Zaměřují se hlavně na Ghanu a Etiopii.

Autor: amp