Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kontroverzní Madonna: Pro módu se nechala znásilnit!

9. června 2010 | 18:30

Madonnu už hudba nebaví. Zato šokovat ano. Před nedávnem se rozhodla být režisérkou, teď je zas módní návrhářka. Společně s Dolce&Gabbana navrhla kolekci slunečních brýlí, které ponesou označení MDG. V reklamním spotu pro úspěch kolekce předvádí sexuální hrátky.

„Je úžasné, že máme možnost spolupracovat se svou dlouholetou návrhářkou a múzou Madonnou,“ pověděl nadšeně médiím módní návrhář Dolce. Zpěvačka už pro ně nafotila kampaň propagující jejich značku, kde byla znázorněna jako sexy poživačná italka s hlubokým výstřihem a zdravou chutí k jídlu. Návrhářské duo ji na oplátku půjčuje i dává své nejlepší kreace.

Teď se ale rozhodli spojit síly. Madonna se znovu (v minulosti například navrhla celou kolekci oblečení pro švédskou značku H&M) vrátila k návrhářství. Pro známé duo navrhla vlastní kolekci slunečních brýlí. „Madonna je velký profesionál, který v každém směru hledá a snaží se o perfekcionalismus,“ vyjádřil se ke kolekci návrhář.

Návrhářka Madonna pro úspěch řady brýlí natočila i velmi kontroverzní video. Ve tmě se nechává laskat mladým hochem za křiku svého jména. Rudá rtěnka a černé brýle nechybí. Zda Madonna nadobro opustí hudbu a bude se dále věnovat jen režii a módě, ukáže čas. Zatím prohlašuje, že žádná vydavatelská firma o její hudbu dál nestojí. Uvidíme, jak si bude stát její kolekce brýlí.

Autor: amp