Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jana Paulová: Nechci být ze zezadu lyceum, zepředu muzeum

25. srpna 2009 | 14:05

Herečka jednoznačně dává přednost ležérnímu stylu. Cítí se dobře ve všem, co je pohodlné, ale zároveň šik. V létě nedá dopustit na tuniky. Nedílnou součástí jejího šatníku jsou také džíny.

Co si ráda obléká Jana Paulová?

"Mám ráda jednoduché, nadčasové oblečení. Nemusím mít moc hadrů, ale ty, co mám, jsou většinou kvalitní. Občas si také koupím něco úplně mimo svůj styl jen proto, že se mi to líbí, a tak mají potom mé kamarádky radost, když jim to věnuju. Líbí se mi bílá a černá a taky červená. Nemám ráda šperky, protože mi prostě nesluší. Nosím jen jeden prstýnek po babičce pro štěstí. Zásadně svůj styl oblékání neměním, ale mám pár svých oblíbených značek a jak tak mění kolekce, mění se postupně i můj šatník. Teď se mi třeba líbí návrat k hippie stylu, ale protože už jsem ho nosila, když mi bylo šestnáct, měla bych pocit, že mi zbylo něco z té doby ve skříni. Takže si z něj dovolím jen náznak, žhavé módní trendy jsou pro mladé dívky a já nechci být ze zezadu lyceum, zepředu muzeum."

Jana Paulová
Autor: Michal Protivanský

Mladistvá uvolněnost

Adresář: www.marks-and-spencer.cz; Puerco Espin, Vodičkova 17, Praha 1; Takko, OC Europark Štěrboholy, Praha 10; www.stormwatches.cz; 4Ustore.cz; www.bata.cz; www.puma.com; www.lesportsac.com; New Yorker, Václavské náměstí, Praha 1

Styling a make-up Jany Paulové: Jana Khalifa

Jana Paulová preferuje jednoduché a uvolněné oblečení
Autor: Michal Protivanský

Autor: připravily: duš, mif