Sobota 5. října 2024
Svátek slaví Eliška, zítra Hanuš
Zataženo, déšť 10°C

Herečka Anna Dvořáková (22) poprvé v roli modelky! A chystá se studovat herectví v zahraničí

7. července 2024 | 06:00

Krásná dcera herce Jiřího Dvořáka, Anna Dvořáková (22) se vůbec poprvé představila v roli modelky. Herecké plány ale na druhou kolej rozhodně neodkládá, ba naopak! Chystá se dokonce vycestovat do Londýna, aby mohla ze své kariéry vytěžit maximum.

Dvaadvacetiletá dcera herce Jiřího Dvořáka na sebe ve světě showbyznysu upozornila poměrně nedávno, především díky roli v seriálu televize Prima Eliška a Damián, Anička je ale také ohromně známou tiktokerkou, kdy na sociální síti ji sleduje přes milion fanoušků. Na přehlídce módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové byla Anička vskutku ozdobou celého večera. Poprvé v životě si vyzkoušela, jaké to je být modelkou. V hledišti seděl i její tatínek, herec Jiří Dvořák, který rozhodně má být na co pyšný.

VIDEO: Přehlídka Martiny Pipkové Loudové: Velké poprvé Anny Dvořákové

Video se připravuje ...
Přehlídka Martiny Pipkové Loudové: Noidova manželka i ex na jednom mole. Velké poprvé Anny Dvořákové • VIDEO: Kisa Císařová

Největší výzvou pro ni byla prý chůze

„Koukala jsem na videa a pak jsem si to zkoušela ještě doma před zrcadlem. Podpatky, které jsem na přehlídku dostala jsou asi nejvyšší, co jsem kdy obula. Raději nosím totiž tenisky,“ uvedla Dvořáková s tím, že své sehrála i tréma. „Byla to moje úplně první přehlídková role a já jsem se hrozně bála, protože jsem extrémně dlouho nechodila v podpatcích. Říkala jsem si, že hlavně nesmím spadnout. To bylo to jediné, na co jsem myslela. Podařilo se, takže to vnímám jako úspěch,“ směje se herečka, která celou svou premiéru zvládla na výbornou, ale i přes to, herectví zůstane i nadále prý věrná, a modeling si nechá jen jako občasnou záležitost. „V modelingu se necítím být svá. Samozřejmě mě to baví, a občas proč ne, ale že bych ho zařadila mezi jednu ze svých hlavních kariérních cest, to bych asi úplně udělala.“

Nová herecká role!

„Natáčím teď nový seriál na Primu, který by měl vyjít ještě tenhle rok,“ prozradila pro Expres herečka, která ale více o roli prozradit bohužel zatím nemohla. „Navíc se teď budu učit jednu novou divadelní hru a v září budu točit Ordinaci,“ dodala.

Chystá se do zahraničí

„Až budu mít trochu volnější program, a až nebudu mít hodně práce tady, tak bych chtěla na herecký workshop do Actors Studios do Londýna, což jsou odsud dvě hodiny,“ řekla Anička, která má nejen podle svých fanoušků velké nadání a herecký talent s přesahem do zahraničí.

Autor: Monika Vráblíková