Středa 3. července 2024
Svátek slaví Radomír, zítra Prokop
Oblačno 20°C

Karlos a Lela Vémolovi. Víme, jaký je čeká osud podle hvězd!

1. července 2024 | 05:02

Plastiková lady Lela, která je známá svou zálibou v chirurgickém zkrášlování svého těla, je už pár let partnerkou známého zápasníka MMA Karlose Vémoly a poslední dva roky také jeho manželkou. Spolu mají dvě děti, roztomilou Lilinku a malého Rockyho, který se už teď pomalu vydává ve stopách svého otce.

Jako pár se Lela s Karlosem často objevují v médiích, kde se neustále řeší Karlosovy četné nevěry, aféra s cizokrajnými zvířaty, která chová doma, nebo pro změnu Leliny nové plastické operace. Možná by vás ale zajímalo, jak se ti dva k sobě vlastně hodí podle data narození a zda má tento vztah potenciál vydržet. Přece jen už spolu prožili mnohé a mají dvě děti.

VIDEO: Půvabná maminka Lely Vémola: Velké přípravy na zlatou svatbu!

Video se připravuje ...
Půvabná maminka Lely Vémoly: Velké přípravy na zlatou svatbu! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Karlos Vémola 1. července oslaví své devětatřicáté narozeniny. V jeho životě byla spousta skandálů, životních karambolů a pádů, ale i prudkých vzestupů nahoru a výher, kdy dokázal, jak dobrým zápasníkem je. Poslední úspěch po předchozím horším období se mu podařil poměrně nedávno, a to 8. června, kdy porazil Attilu Végha. Jeho žena Lela tak na něj může být právem pyšná. Vždy byla Terminátorovi velkou oporou v jeho kariéře a neváhala se svého muže zastat před osočováním v mnoha veřejných skandálech či diskusích. Zdá se, že by oba mohli být naprosto šťastným párem. Jak spolu ladí z hlediska astrologie a numerologie?

Král Karlos na trůně libující si v přepychu

Karlos je narozen ve znamení Raka, ale je velmi ovlivněn znamením Lva, které jej lépe charakterizuje. Dá se tedy říct, že Karlos se opravdu považuje za krále, libuje si v přepychu, fascinují ho šelmy a velmi baží po slávě, respektu a uznání. Jako Rak zase nadevše zbožňuje svou rodinu a děti. V jeho horoskopu najdeme odvahu, velkou houževnatost, slávu, úspěch, bohatství a zálibu v přepychu, ale také sklony k vypočítavosti, snahu si neustále něco dokazovat, potřebu mít prvenství a velkou touhu po osobní svobodě a nezávislosti. Takový člověk jen velmi nerad podřizuje vlastní představy o životě nějakým pravidlům nebo potřebám druhých.

Oktagon 58 - manželé Vémolovi
Autor: Herminapress

Z numerologického hlediska pak u něj jasně dominuje jednička jako číslo dne narození, která charakterizuje průbojné jedince a vůdčí osobnosti, které bývají úspěšné, nezávislé, velmi ctižádostivé, soutěživé a toužící po prvenství ve všech oblastech života. Na prvním místě obvykle mívají sebe samé. Životní číslo čtyři, které získáme součtem všech čísel v Karlosově datu narození, pak ukazuje jeho nesmírnou pracovitost, odhodlání, houževnatost, dobrou fyzickou konstituci i to, že se o něj může partnerka opřít, a to i po materiální stránce. To všechno zcela vyhovuje jeho manželce Lele, která se narodila 4. června ve znamení Blíženců.

Mají hodně společného

Společná čtverka Lely jakožto čísla dne narození a Karlosova životního čísla ukazuje osudové spojení dvou lidí, kteří mají rádi svůj klid, stabilitu a pevné zázemí. Čtverky rovněž mohou poukazovat na potřebu materiálního zabezpečení a vztah k hmotným věcem. Pro Lelu by podle data narození bylo velmi těžké žít v jakékoli nejistotě a bez patřičné hmotné i citové podpory ze strany partnera. Čtverky také dost často trpí komplexy méněcennosti nebo sníženým sebevědomím a vnitřní nejistotou, proto se snaží si tyto pocity nějakým způsobem kompenzovat. Bývají to také velmi pracovití lidé a dobří kamarádi, na které je spolehnutí.

O čtyři roky mladší Lela si zakládá na své kráse, která jí právě dodává sebevědomí a jistotu, potřebuje vždy vypadat dokonale a nepřízeň či kritika druhých ji velmi trápí. Lela je podle horoskopu velice citlivá žena, která si všechno hodně bere a má neuvěřitelně pevnou vůli a obdivuhodnou výdrž, díky čemuž v životě ustála už řadu nepříjemných situací. Jako Blíženec má samozřejmě své četné vrtochy, ale je velice bystrá a zvídavá, zajímá se o všechno možné z oblastí, které jsou jí blízké, například z módy či kosmetiky. Neustále se snaží všechno vylepšovat a sbírat nové informace, trendy a důležité poznatky. Potřebuje žít ve velkém stylu a má své vysoké nároky a představy o životě, proto si také k sobě vybrala právě Karlose, který má ženě co nabídnout.

Vášeň, adrenalin a pořádná itálie

Lela má životní číslo 1, což je další společný rys osudového vztahu s Karlosem, který se narodil právě prvního dne v měsíci. Také ona proto patří mezi vůdčí osobnosti, které prahnou po uznání a potřebují mít všechno dokonalé a perfektní. I ona je nezávislá a hodně zaměřená na svou vlastní osobu a své potřeby. Zdá se tedy, že oba k sobě neuvěřitelně ladí, jsou si podobní a velice se k sobě hodí. Takový vztah může být velice vášnivý, ale rozhodně ne bez konfliktů, protože si žádný z nich nenechá nic líbit, a dokážou se tak pořádně pohádat. O to sladší pak ale musí být následné usmiřování. Určitě se oba mají kam posouvat a co učit jeden od druhého a sbírat životní i vztahové zkušenosti.

Když porovnáme oba jejich horoskopy, některé planety spolu neuvěřitelně ladí a vytvářejí předpoklady pro opravdu dlouhodobý stabilní vztah či plodné manželství. Jejich životní styl, představy o životě i společně vynakládaná energie padají na úrodnou půdu a jsou v souladu. Podobně směrují svou energii a prožívají své emoce, oba jsou velice temperamentní a vášniví, navíc mají velkou výdrž, odhodlání a ctižádost, v čemž se doplňují. A proto ani není pro žádného z nich přípustné jen tak něco vzdát, natožpak vzdát jejich manželství, v němž jsou děti. Je ale také patrné, že právě Karlos a jeho kariéra způsobují Lele sinusoidy adrenalinu a spoustu změn v životě, který by si možná přála mít poněkud poklidnější.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.
Související články