Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 18°C

5 nejkrásnějších českých fotbalistů na EURO 2024. Tyhle hvězdy vydělávají miliony!

  • Největší krasavci EURA 2024
    18. června 2024 | 06:00

    To, že je krása velmi subjektivní záležitost a nezáleží jen na ní, je jasné. Nám to ale přece jen nedalo a kromě unikátních výkonů a kariérních začátků našich hráčů  letošního ročníku Eura jsme se zaměřili i na jejich celkové charisma. Kdo je v žebříčku těch prvních pěti nejkrásnějších? A kdo z naší vybrané pětice vydělává nejvíc? 

  • Patrik Schick

    Patrik Schick
    Autor: instagram.com

    Osmadvacetiletý fotbalový útočník Patrik Schick svou fotbalovou kariéru započal v pražské Spartě. V létě roku 2020 na zámečku Bon Repos řekl své „ANO“ drobné sympatické brunetce Hance a přede všemi složil romantické vyznání: „Nikdy tě v tom nenechám samotnou. Podělíme se o vše dobré a radostné, co nám život přinese.“ Nedlouho po opulentní zámecké svatbě přišla na svět starší dcera Viktorka. O rok později se jim narodil syn Nicolas. Dojatý fotbalista, který si jinak soukromí opravdu bedlivě střeží, se o své štěstí podělil i s fanoušky na svých sociálních sítích. Otázkou je, zda děti budou tatínkovi fandit přímo na stadionu, nebo budou s maminkou Hankou raději v klidu obývacího pokoje. Jisté je, že Schick bude mít velkou motivaci skórovat na letošním Euru jako o život! Tento fešák je mimo jiné nejbohatším českým sportovcem roku 2023 s hrubým příjmem ve výši 203 milionů Kč.

  • David Zima

    David Zima
    Autor: profimedia.cz

    Třiadvacetiletý český profesionální fotbalista David Zima hraje na pozici středního obránce za český klub SK Slavia Praha a za český národní tým. Narodil se 8. listopadu 2000 v Olomouci, kde také započal svou fotbalovou kariéru v Sigmě Olomouc. Na začátku roku 2022 se stal stabilním členem základní sestavy české reprezentace, odehrál celé semifinále baráže o postup na mistrovství světa proti Švédsku (prohra 0:1 po prodloužení) a také všech 6 zápasů Ligy národů skupiny A. V roce 2020 o Davidu Zimovi v Evropě věděl jen málokdo. Jeho tržní cenu ale vyjadřoval portál TransferMarkt cifrou 400 tisíc eur. O dvanáct měsíců později vystřelila hodnota slávistického stopera téměř na dvacetinásobek a blížila se dvěma stům milionů korun.

  • Martin Vitík

    Martina Vitík
    Autor: instagram.com

    Tento jednadvacetiletý krasavec, profesionální obránce za český klub AC Sparta Praha Martin Vitík začínal v mládežnickém klubu v Králově Dvoře. Jeho největší fanynkou je přítelkyně Ester, která ke sportu také nemá daleko – je totiž úspěšnou atletkou. Vitík měří 193 cm a na dresu si nese číslo 41. Vitík je podle všeho nejžhavějším zbožím z české Fortuna ligy. Vitíkova cena se odhaduje na devět milionů eur.

  • Tomáš Holeš

    Tomáš Holeš
    Autor: instagram.com

    Fotbalový záložník nastupující za reprezentaci Česka na Euru 2024 Tomáš Holeš doma není sám. Nejen u obrazovek, ale také na hřiště ho totiž docela často chodí podpořit jeho krásná manželka Monika spolu s jejich dcerou Nelinkou. Svatba Moniky a Tomáše proběhla zhruba před šesti lety v Hradci Králové, kde mimo jiné Tomáš také zahájil svou fotbalovou kariéru. Zatímco ještě na konci května 2021 u něj renomovaný portál Transfermarkt.de uváděl cenovku čtyři miliony eur, ve stejném roce o pár měsíců později sumu navýšil o tři miliony eur. Jeho cena se tak blížila k 200 milionům korun.

  • Antonín Barák

    Antonín Barák
    Autor: instagram.com

    Devětadvacetiletý ofenzivní záložník Antonín Barák se narodil a zahájil svou fotbalovou kariéru v Příbrami. V říjnu 2020 u něj byla potvrzena nákaza nemocí covid-19. Pozitivně testován byl tenkrát po přípravném utkání s Kyprem a stejně jako další infikovaní hráči nemohl následně odletět do Izraele na zápas Ligy národů proti tamnímu národnímu týmu. Doma má půvabnou manželku Nikolu, se kterou mají dvě krásné malé děti. Jeho výdělek v minulém roce je vyčíslen zhruba na 72 milionů korun.

Autor: Monika Vráblíková
Diskuse ke článku
.