Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Móda z Elite Model Look: Kdo vynesl šperky za miliony?

17. června 2024 | 09:54

V sobotu proběhlo světové finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Představeno bylo 40 finalistů a vítězi se nakonec stali Micklate Déci z Mosambiku a Imade Darouche z Itálie. Ozdobami večera byly i české hvězdy, které kromě úchvatných modelů vynesly i šperky za miliony korun.

 

Soutěž Elite Model Look objevuje nové talenty v oblasti modelingu již od roku 1983. Mezi neslavnější z nich patří například Cindy Crawford, Gizele Bündchen, Diane Kruger, Alessandra Ambrosio, Stephanie Seymour, Inés Sastre. Z Češek jsou to například Linda Vojtová, Eva Klímková, Barbora Podzimková, Jana Tvrdíková nebo Amélie Konšelová. Letošními vítězi se stali Micklate Déci z Mosambiku a Imade Darouche z Itálie.

Vítězové Elite Model Look 2024: Micklate Déci a Imade Darouche
Autor: profimedia.cz

VIDEO: V šatníku slavných: Veronika Kašáková

Video se připravuje ...
V šatníku slavných: Veronika Kašáková • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Hvězdy večera

Akce si žádala slavnostnější dress code, který některé české hvězdy splnily na jedničku. Moderátorka Zorka Hejdová vsadila na černou klasiku a pro tento večer zvolila model z dílny Michaela Kováčika. Celý outfit doplnila výraznějším make-upem a jako účes zvolila trendy wet look. 

Zorka Hejdová
Autor: Blesk:foto CNC:Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek

Topmodelka Michaela Kociánová vynesla róbu z dílny Borise Krále, která dokonale podtrhovala její štíhlou postavu. Právem tak patřila mezi nejlépe oblečené dámy večera. Krémová šaty doplnila o šperky Klenoty Aurum v celkové hodnotě 741 tisíc korun.

Michaela Kociánová
Autor: Blesk:foto CNC:Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek

Hana Vagnerová vsadila na bílý objemný model z butiku Obsession, který doplnila o šperky Klenoty Aurum v hodnotě 696 tisíc korun. Na akci jí doprovodil francouzský přítel Nicolas Esavi, kterého rovněž zdobily šperky stejné značky v hodnotě 53 990 korun.

Hana Vagnerová dorazila s Nicolasem Escavim
Autor: Blesk:foto CNC:Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek

Šperky za miliony

Mezi další hvězdy, které vynesly opravdu honosné klenoty, patří například hudebník NobodyListen. Cena rubínového náhrdelníku s diamanty a šesti diamantových náramků byla 1 656 779 korun. Slovenskou topmodelku Alexandru Gachulincovou zdobily šperky v hodnotě 661 980 korun, Barbora Černá Podzimková pak vynesla náušnice, náramek Shambala a diamantový prsten v hodnotě 150 tisíc korun.

Barbora Podzimková Černá a Albert Černý
Autor: Blesk:foto CNC:Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek

Zářivé šperky, které doplní váš outfit, pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová