Pondělí 24. června 2024
Svátek slaví Jan, zítra Ivan
Polojasno 24°C

Miss tisíciletí Monika Žídková slaví narozeniny. Čemu se dnes tato kráska věnuje a co o ní prozradí datum narození?

11. června 2024 | 06:00

Pamatujete si na krásnou blondýnku Moniku Žídkovou, která v roce 1995 zvítězila v soutěži Miss a navíc se ještě stala Miss Europe? Kromě toho ale ještě v průběhu života získala další ocenění, a to Miss tisíciletí a Nejoblíbenější miss v historii. To už jsou velké pocty, navíc jsme se všichni mohli přesvědčit, že Monika je nejen krásná a okouzlující, ale také velmi inteligentní, ambiciózní a talentovaná. Jak se jí dnes daří a co o ní vypovídá datum narození z hlediska astrologie a numerologie?

Původně chtěla být učitelkou na prvním stupni

Půvabná blondýnka slavila úspěchy už v sedmnácti, kdy se stala Miss Krnov, později také Miss Rýmařov a o rok později Miss severní Moravy a Miss Moravia. Pochází z Kravař, vystudovala střední i vysokou pedagogickou školu a stala se tak učitelkou pro první stupeň základních škol. U této profese však nezůstala. Soutěže krásy ji přivedly k modelingu, ale pak začala podnikat a příležitostně moderovat, mimo jiné také soutěže krásy. V roce 2007 se účastnila soutěže StarDance …když hvězdy tančí, kde ukázala, že umí tancovat, bohužel však soutěž musela předčasně vzdát kvůli vážné autonehodě jejího tanečního partnera.

VIDEO: Taťána Kuchařová: Opět si rýpla do Brzobohatého!

Video se připravuje ...
Taťána Kuchařová: Opět si rýpla do Brzobohatého! • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Kromě podnikání, kdy s manželem Petrem Brzeskou založila firmu Miss Cosmetic, která se zabývá přírodní kosmetikou, neváhala vstoupit do politiky. Od roku 2014 stále působí jako starostka města Kravaře, od roku 2020 se stala zastupitelkou Moravskoslezského kraje, a o dva roky později i členkou politické strany KDU-ČSL. Musela tak skloubit politiku s podnikáním i rodinným životem, ale to pro ni nebyl žádný problém. S manželem má dvě děti, dnes již dospělou dceru Nikol, která studuje medicínu, a syna Davida, který se o své budoucí životní dráze teprve rozhoduje.

Vypadají spíše jako sestry

Dcera nejoblíbenější miss v historii Moniky Žídkové je také velmi krásná po mamince. A protože Monika i před prahem padesátky stále skvěle vypadá, na společných fotografiích vypadají spíše jako dvě sestry. Nikol se však procházet po přehlídkovém mole nechystá a uvědomuje si, že krása není všechno, protože má skvělý vzor ve své mamince, která kromě krásy uspěla i v jiných oblastech života.

Co říká o Monice astrologie a numerologie?

A co o Monice Žídkové říkají hvězdy? Narodila se 11. června 1977 ve znamení Blíženců, kteří jsou opravdu všestranně založení. Kromě bohatého intelektu a všestranných zájmů jsou velice šikovní, zruční, komunikativní, prudce inteligentní, zvídaví, kreativní, roztomilí a hraví. Jsou předurčeni k úspěchu v mnoha životních oblastech a i když se o nich říká, že jsou nestálí a přelétaví, dokážou si jít za svým cílem. Den narození 11 svým zrozencům dává do vínku velkou citlivost a vnímavost, empatii a skvělou schopnost intuice.

Tito lidé mají v sobě určitý radar a jsou extrémně citliví. Je jim blízká příroda, zvířata, ezoterika a duchovní záležitosti, sami mohou mít mystické zážitky i nadpřirozené schopnosti, nebo velký talent. Kromě toho jsou ale velmi ctižádostiví a jdou si za svým cílem. Jsou tvrdohlaví, velmi zranitelní, někdy vyloženě ješitní a vztahovační. Bývají přesvědčeni o své pravdě, ale neradi vedou s druhými spory, jsou to rození diplomaté. Všechno extrémně prožívají a také obtížně snášejí neúspěchy, proto potřebují ve všem vynikat.

Nerada se nechává něčím omezovat

Celkově byla Monice do vínku dána velká laskavost a zájem o druhé, ale i vnitřní síla a schopnost něco dokázat. Její slabinou, ale i předností, může být extrémně silné emotivní prožívání. Monika se nebojí jít do všeho po hlavě, ale dokáže si svá rozhodnutí ustát, ví co chce, a jde si za tím s velkým nasazením, odhodláním a houževnatostí, které jí dávají planety postavené ve znamení Býka. Díky nim také Monika už deset vydržela na pozici starostky a celý život s jedním mužem, což pro Blížence není úplně typické.

Její životní číslo 5, které získáme celkovým součtem všech čísel z data narození, z ní dělá člověka, který se nebojí nových výzev a umí se snadno přizpůsobit změnám. Tito lidé jsou nezávislí a neradi se nechávají něčím nebo někým omezovat. Milují cestování, svobodný pohyb, otevřenou komunikaci s druhými. Jsou velmi upřímní, vášniví, odvážní, nespoutaní, temperamentní, spontánní a hraví.

Jak se zdá, Monika Žídková dostala ideální výbavu do života, je nejen krásná, ale i chytrá, zodpovědná a věnuje se tomu, co má smysl. Přejme jí spoustu zdraví, štěstí a úspěchů do dalších let.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.
Související články