Úterý 25. června 2024
Svátek slaví Ivan, zítra Adriana
Polojasno 27°C

Kateřina Průšová (40) fandí přirozenosti! Na molo ve spodním prádle už se necítí, v létě ji čeká operace

4. června 2024 | 04:45

Modelka a bývalá vítězka Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová se během přehlídky spodního prádla návrhářky Terezy Vu nestala ani modelkou, ani se nestarala o předvádění, nýbrž organizovala celou akci. Na druhé straně společenských eventů stojí už 15 let. Nyní přiznala, že ji trápí roky přetěžovaná kolena, která si vybírají svou daň, a na léto plánuje operaci prasklých menisků. Navíc prozradila, že na přehlídkové molo v prádle už se necítí.

Kateřinu už dlouho trápí ukrutné bolesti kolen a do obou si nechává píchat kortikoidy. Poslední magnetická rezonance ukázala, že má oba menisky prasklé, a tak se operaci nevyhne. „Naplánovala jsem si to na léto, udělají mi obě kolena najednou. Budu chvíli ležák, ale aspoň si odpočinu. Počítám, že pak tři týdny budu o berlích. Operují to laparoskopicky, takže jizvy minimální,“ prozradila modelka, která je celý život blázen do sportu. „Kolena jsem si oddělala sportem. Je o mně známo, že jdu do všeho naplno a na doraz. Ráda jezdím na kole, na lyžích, chodím pravidelně cvičit, je toho hodně, ale mě to baví.“

VIDEO: Miss Kateřina Průšová jde pod kudlu! Hned dvě operace najednou

Video se připravuje ...
Miss Kateřina Průšová jde pod kudlu! Hned dvě operace najednou • VIDEO: Markéta Reinischová

Na molo v prádle se necítí

„Nestěžuji si, ale spodní prádlo už nepředvádím. Fotit klidně, protože se dá leccos vyretušovat, ale na mole už se necítím. Organizuji přehlídky, kam si vybírám modelky, a pak tiše závidím, jak jsou mladé a pevné,“ směje se. „Už bych si na to fakt netroufla. Vybírala jsem dívky na přehlídku, těm holkám je dvacet a všechno to musí být perfektní a tip top a já už bych to asi nedala,“ dodala Kateřina Průšová.

Fandí přirozené kráse!

Kateřina Průšová byla hostem i letošního nedávného finále soutěže krásy Miss Czech Republic, která čelila kritice, že přijímá i upravené dívky. „Já jsem byla úplně jiná generace, za nás nebyly sociální sítě a internet a v té době se opravdu volily holky od vedle, byť já jsem měla už nějaké zkušenosti a možná i proto jsem zvítězila, neboť jsem byla vychozená. Za nás se vybíraly přirozené holky, protože tak to Miloš chtěl, neexistovalo, aby tam přišla holka s upravenými prsy,“ popsala svou zkušenost, kdy před 22 lety vyhrála Miss České republiky Miloše Zapletala. „Já fandím přirozenosti, protože ve dvaceti mít úpravy je blbost. A ve světovém modelingu plastiky nefungují.“

Věděla jste, že…

Kateřina Průšová pořádá vlastní soutěž pro malé talentované dívky ve věku 6–10 let pod názvem Sluníčko roku. Nyní je rozvedená. Od 14. června 2008 do roku 2010 byl jejím manželem podnikatel Vladimír Konvalinka.

 

Autor: Monika Vráblíková