Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Mají dávno po padesátce, ale šarm ani charisma neztrácí. Kterým mužům se vyhýbá zub času?

  • Slavní muži, kterým je přes padesát, ale i tak jsou stále ve formě
    15. července 2023 | 06:00

    Ne nadarmo se říká, že muži s věkem zrají. A co konkrétně mají tito pánové společného? Jsou slavní, charismatičtí a na svůj věk vypadají pořád k světu. Na kom ze známých osobností se zub času nepodepsal a na koho je stále radost pohledět? 

  • Tomáš Hanák (66)

    Autor: CNC_David Malík

    Český herec, komik a moderátor Tomáš Hanák se do povědomí diváků nejvíce zapsal rolemi ve filmech Cesta z města a Kopytem sem, kopytem tam. I nyní je, co se práce týče, velmi aktivní. Naposledy se blýskl v romantickém snímku Cesta domů. Nevíme, jak to dělá, ale i v 66 letech vypadá stále dobře, že?

    VIDEO: Jakými mindráky trpí slavní? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    I celebrity mají mindráky! Kde mají své slabiny Ben Christovao nebo Nikol Švantnerová? • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

  • George Clooney (62)

    Autor: Profimedia

    Americký herec, filmový režisér, producent a scenárista George Clooney byl za herectví oceněn již třemi Zlatými glóby. Pamatujete si ho zajisté ze seriálu Pohotovost či z filmu Dannyho parťáci. U George platí dvojnásob, že čím je starší, tím víc je sexy. Dlouho byl za starého mládence, až jeho srdce získala britská právnička Amal, po jejímž boku září doposud.

  • Petr Kostka (85)

    Autor: Foto Aha! – Jakub Poláček, Profimedia.cz, ČT, reprofoto Štace mého života

    Petr Kostka jako správný elegán stárne s grácií. Herecký bard, který pochází ze starého divadelního rodu s kořeny až v 19. století, oplývá i ve svém věku neskutečným charismatem. Svůj sexy hlas propůjčuje i dabingu, například slavnému detektivovi Herculu Poirotovi.

  • Hugh Grant (62)

    Autor: Profimedia

    Dámy, ruku na srdce, která jste ho aspoň na chvíli tajně nemilovala? Tenhle britský herec oceněný Zlatým glóbem, cenou BAFTA a Čestným Césarem se nám do srdcí i povědomí zajisté zapsal rolí roztomilého premiéra z filmu Láska nebeská či jako nesmělý knihkupec po boku Julie Roberts ve filmu Notting Hill. A jeho šarm nezbedného chlapce mu zůstal dodnes. Tušíte správně, řeč je o Hughovi Grantovi.

  • Alec Baldwin (65)

    Autor: Profimedia

    Americký fešák Alec Baldwin, který odstartoval kariéru díky kultovnímu seriálu Lékaři, za svůj život získal srdce milionů žen po celém světě. To jeho nakonec ukořistila sexy instruktorka jógy Hilaria, se kterou má již sedm dětí. Tenhle muž se toho očividně nebojí a užívá si života po boku mladé ženy plnými doušky.

  • Andy García (67)

    Autor: Profimedia

    Charismatický kubánsko-americký herec Andy García měl první filmový úspěch díky své roli v gangsterce Neúplatní, pak se blýskl rolí v kultovním filmu Kmotr a v poslední době si ho ženy všech věkových kategorií nejvíce zamilovaly díky filmu Dámský klub a jeho roli sexy pilota. Andy je šťastně ženatý se svou ženou Marivi, a to již od roku 1982.

Autor: Lucija Veselá
Diskuse ke článku
.