Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Blake Lively po porodu v plavkách: Fanoušek si všiml překvapivého detailu o jejím zdraví

20. dubna 2023 | 06:00

Herečka Blake Lively nedávno na Instagramu rafinovaně prozradila svým fanouškům, že je její čtvrté dítě na světě. I když se s nimi nepodělila o žádné bližší informace, podle chybějícího těhotenského bříška na fotografiích bylo všem jasné, že je její potomek již na světě. Před pár dny ale zašla ještě dál. Krátce po porodu si totiž herečka se svým manželem Ryanem Reynoldsem a jejich oběma maminkami užívala na dovolené a ukázala se přitom v odvážně vykrojených plavkách. Jakého detailu si všiml jeden z fanoušků?

Společný smysl pro humor i láska k dětem

Blake Lively spojuje s manželem Ryanem Reynoldsem nejen stejný smysl pro humor, ale také láska k dětem a jejich početné rodině. Není divu, že jsou spolu už přes deset let a stále vypadají šťastně jako na začátku vztahu. O Blake se ví, že ke svému muži vzhlíží a respekt mu projevuje téměř v každém svém vyjádření. Ještě předtím, než spolu založili rodinu, nepochybovala ani o jeho rodičovských kvalitách, když prohlásila, že bude výborným otcem a ochráncem. Nyní šťastná dvojice opět poodhalila znovu něco ze svého soukromí a sdílela na sociální síti fotografie z dovolené. Ještě více než viditelná náklonnost páru ale zaujal sledujícího detail o hereččině zdraví…

VIDEO: Kdo se dal dohromady během natáčení? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Obdivuhodná přirozenost příspěvků

Na fotografiích, které herci odhalili ze svého soukromí, bylo patrné, že jde o rodinnou idylku, kde falešné pózy na Instagram nedostanou žádný prostor. Fanoušci si zároveň všimli, že kromě toho, že si Blake na nic nehraje, vypadá po porodu neuvěřitelně dobře a také „normálně“. Blake tak zároveň povzbudila všechny ostatní ženy, které mohou mít problémy se sebepřijetím a sebedůvěrou po porodu. Vyslala tím všem jasný vzkaz, že není potřeba usilovat o dokonalost a nedosažitelné ideály, které nám sociální sítě a média neustále podsouvají, ale naopak je třeba se zaměřit na vlastní přirozenou krásu.

Dočkala se pochval i uznání

Fanoušci na hereččinu odvahu nešetřili chválou. Jeden z nich příspěvek komentoval slovy: „Všichni bychom měli ocenit, jak normálně tyhle fotky vypadají.“ Další se přidal a doplnil, že je skvělé, že se Blake neuchyluje k propagaci nezdravých způsobů shazování kil po porodu.

Zajímavý detail ze soukromí

Kromě toho, že Blake zveřejněním příspěvku odhalila, že s sebou na rodinnou dovolenou vzali také maminky Elaine Lively a Tammy Reynolds, ke kterým vzhlíží, všímavý sledující vysledoval ještě jeden jiný drobnější detail z hereččina soukromí. U fotografie, na které umělkyně sdílela svůj odraz v zrcadle, vznesl poměrně troufalý dotaz na léky, které jsou k vidění na poličce za jejími zády. „Jsou to nějaké prášky na vtipnost? Svěřte se.“ Ještě zajímavější ovšem bylo, když herečka ukázala svůj pozitivní nadhled a pobaveně odpověděla: „Na streptokoka. Hodně vtipné.

To, že se mu dostalo odpovědi, z něj zároveň udělalo hvězdu internetu. Ostatní uživatelé sociálních sítí mu začali okamžitě radit, aby si zakoupil los, protože má šanci vyhrát hlavní cenu. Je vidět, že nejen krátkou chvíli po porodu dítěte, ale ani se streptokokem herečka neztrácí pověstný smysl pro humor.

Autor: Tereza Brožová