Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hvězdy mají jasno! Jaké bude manželství Anety Vignerové a Petra Kolečka?

30. března 2023 | 08:48

To, co se včera zdálo jako předčasný aprílový vtip, je skutečností. Neuvěřitelný milostný trojúhelník Vignerová-Kolečko-Nesvačilová je (zatím) u konce. V podvečerních hodinách potvrdila modelka Aneta Vignerová na svých sociálních sítích sňatek se scenáristou Petrem Kolečkem. A jelikož tato svatba byla velkým překvapením nejen pro Denisu Nesvačilovou, rozhodly jsme se podívat na to, jestli má toto manželství šanci. A hvězdy promluvily!

Ač to bude možná pro mnohé překvapení, hvězdy jsou tomuto vztahu více než nakloněny! Doslova říkají, že Aneta a Petr mají dokonalé duchovní spojení. Základem jejich vztahu je oslnivá, téměř telepatická komunikace.

VIDEO: Poslední rozhovor Denisy Nesvačilové a Petra Kolečka:

Video se připravuje ...
Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají? • VIDEO: David Turek

Díky této mentální výzbroji mohou dokonce poskytovat pomoc také ostatním. A ve skutečnosti jsou pak jejich city jednoho k druhému ještě pozitivnější – jednoduše proto, že citům věří. Jejich vztah má příchuť přátelství a mladistvosti, která je osvobozuje od omezení a od omezujících představ o životě a lásce. Zde nelze než souhlasit, protože jejich pojetí lásky je v mnoha případech opravdu netradiční.

Obchodní souznění

Hvězdy také odtajnily, že jejich vztah je v zásadě obchodním spojením, ať už doslova nebo obrazně. Pokud si tento fakt uvědomí a přijmou ho, mohou podpořit jeden druhého v kariéře, individuální nebo společné.

Pravá láska?

Podtrženo sečteno, toto spojení vede k opravdu vážnému vztahu, kde se oba musí ovšem naučit dosáhnout rovnováhy mezi láskou a povinností, potěšením a odpovědností. Ale ať se stane cokoli, vyjma nějaké příliš negativní události (například trpkého rozchodu), bude mezi nimi vládnout střízlivý cit.

Autor: Martina Hrušková