Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Utajená svatba roku! Petr Kolečko se nečekaně oženil!

29. března 2023 | 18:30

Již nějakou dobu se ve světě slavných šuškalo, že se Petr Kolečko chce oženit. A vypadá to, že se tak opravdu stalo. Jen si nevzal tu, kterou chtěl svatbou uchránit před bulvárem  - Denisu Nesvačilou, ale matku jejich společného syna - Anetu Vignerovou. A to opravdu nikdo nečekal!

Milostný trojúhelník Kolečko–Nesvačilová–Vignerová zná u nás snad každý, kdo se alespoň trochu zajímá o společenské dění. Scenárista Petr Kolečko se zapletl s herečkou Denisou Nesvačilovou. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby v té době stále nežil se svou partnerkou modelkou Anetou Vignerovou a nevychovávali spolu syna. Následoval rozchod. Jenže po čase Aneta a Petr oznámili návrat. Chvíli to vypadalo, že je vše v pořádku, než fotografové nachytali Kolečka opět v objetí s Nesvačilovou. A to už prý byla pro modelku poslední kapka a Kolečkovi defintivně zavřela dveře.

VIDEO: Rozhovor s Petrem Kolečkem a Denisou Nesvačilou na Českých lvech:

Video se připravuje ...
Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají? • VIDEO: David Turek

Milenka vyhrála, ale jen na chvíli

Lásce mezi úspěšným scénáristou a čím dal častěji obsazovanou herečkou tak nic nestálo v cestě. Pár spolu vyrazil v lednu letošního roku na romantickou dovolenou do Ománu a po návratu spolu již bydleli. 4. března dorazili na jubilejní 30. ročník Českého lva a vše vypadalo naprosto v pořádku. Tedy až na malou drobnost. Kolečko měl ovázanou ruku. Na dotazy, jak k úrazu přišel, a co se vlastně stalo, nechtěl moc odpovídat. Nakonec přece jen kápl božskou: „Byl bych nerad, aby se z toho dělala nějaká senzace. Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndavala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ řekl Kolečko Blesku.

To, že Kolečko a Nesvačilová mají tzv. italskou domácnost, nebylo žádným tajemstvím. Všichni si ovšem mysleli, že se  po všech rozchodech a návratech konečně usadili. V tu dobu se také v kuloárech šuškalo, že Petr je rozhodnutý si Denisu vzít, aby konečně umlčel všechny pochybovače a uchránil svou lásku před bulvárem. 

Nečekaná svatba

Dnes přišel deník Blesk s informací, že svatba opravdu proběhla! A to konkrétně již 14. března. Nevěstou ovšem nebyla Denisa, ale Aneta Vignerová! Ano, je to tak. Že se tak opravdu stalo dokazuje i fakt, že Aneta i Petr nosí snubní prstýnky. Nikdo ze zúčastněných se k této informaci nevyjádřil a můžeme tak jen spekulovat, co se poslední dny stalo, že nastal tento nečekaný obrat.

Ať už je to jakkoliv, nezbývá než novomanželům pogratulovat a držet jim palce.

 

Autor: Martina Miláčková