Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Victoria Beckham podstoupila detox těla pomocí magické vody a nejdražší ryby na světě

2. srpna 2022 | 06:00

Manželka slavného fotbalisty a úspěšná návrhářka je pověstná svou pevnou vůlí, a to nejen v módním byznysu. Na své postavě tvrdě dře, neodepře si však ani nějaký ten "vylepšovací" kousek v podobě zvětšení rtů či vyhlazení vrásek. Nedávno navštívila italské Merano, kde si vyzkoušela "očistu zevnitř". Co všechno ochutnala, na co nedala dopustit a co bylo pro ni úplně nejtěžší?

Victoria ráda experimentuje s často extravagantními zdravotními i kosmetickými vychytávkami. Po nedávné svatbě svého syna Brooklyna si zaletěla "odfrknout si" na wellness pobyt, kde si užívala samoty, nicnedělání a zkrášlování.

Video se připravuje ...
Místo dokladů tasila rozkrok. A Victoria Beckham má řád • VIDEO: Lukáš Červený, redakce Blesk

Během týdenního pobytu v severní Itálii na svém Instagramu odhalila, jak v rámci ozdravného pobytu začíná svůj den. Nevychutnávala si klasickou černou kávu, kterou jinak miluje, ale její zdravější variantu – kávu z ječmene. Ta neobsahuje kofein, je vyrobena z mletých pražených zrn ječmene a čtyřnásobná maminka Victoria si pochvalovala, kolik energie díky ní pociťovala. 

"První dny bez klasické kávy byly těžké. Ale pak jsem vyzkoušela tuhle novinku. Každý den začal šálkem ječmenné kávy. Neobsahuje žádné stimulanty, má protizánětlivé, antiseptické a antioxidační vlastnosti a dobře se po ní tráví," sdílela Victoria své dojmy na síti. Do kávy si prý přidávala pro vylepšení chuti trošku skořice.

Bývalá Spice Girl dodržovala po celou dobu pobytu speciální stravu, zdržela se alkoholu a popsala, jaké další dobroty ochutnala.

Victoria sdílela zážitky z pobytu
Autor: Zdroj: Instagram

"Tady jsou některé z dalších lahodných zdravých jídel a nápojů, které jsem měla – včetně jahodového chia semínka, želé s avokádem a malinovým krémem, zeleného džusu a lahodné večeře z doverské podrážky (jedna z nejdražších ryb na světě – pozn. red.) se špenátem, artyčoky a zelenými fazolkami."

V neposlední řadě musela Victoria dodržovat i pitný režim. Nepila ovšem jen tak ledajakou vodu z kohoutku. Po vzoru zpěvačky Jennifer Affleck vyzkoušela takzvanou "magickou vodu".

"Meraner Mineralwasser teče z hor nad městem Merano, je bohatá na křemík, sodík a draslík. Chutná naprosto jinak než běžná voda," netajila nadšení Victoria. Zkrášlená a odpočatá odletěla se svým milým oslavit třiadvacáté výročí svatby do Paříže a Itálie. Poté pláchla s už kompletní rodinkou a přáteli k Jadranu. Kdo umí, ten umí!

Autor: Dita Mrázková