Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězdný speciál Na lovu: Kdo byl nejvíc nervózní a proč byl Leoš Mareš samý úsměv?

26. března 2022 | 21:42

I tuto sobotu se odehrál hvězdný souboj čtyř soutěžících s nekompromisním lovcem. I tentokrát soutěžící nahradily celebrity. S lovcem poměřili své vědomosti moderátoři Leoš Mareš, Tomáš Zástěra, herečka Anna Geislerová a sportovec Radek Štěpánek. Čtyřem odvážným se postavil lovec alias doktor Vševěd.

Jako první odpovídal na otázky moderátor Tomáš Zástěra. Ten si do souboje s lovcem nahrál za svou minutu otázek krásných 50 000 korun. Tomáš nezačal nejlépe, hned v první otázce odpověděl chybně. Následovala ale řada správně zodpovězených otázek, kdy mimo jiné odpověděl správně třeba na to, jaké je křestní jméno MMA zápasníka Végha. Ke svému týmu se moderátor vrátil, když správně odpověděl na otázku: "Na který den připadá Mezinárodní den Hvězdných válek?"

Video se připravuje ...
Aňa Geislerová: Pomoc někomu je intimní rozhodnutí, ale musíme i žít • VIDEO: Markéta Reinischová

Další přišla na řadu herečka Aňa Geislerová, která v tomto díle jako jediná hrdě zastupovala ženské pokolení. Aňa si v první minutě nahrála taktéž pěkných 50 000. Aňa "poňoukala" lovce, jestli nechce někdy alespoň ze srandy odpovědět špatně. Lovec se ale nenechal obměkčit. Ani herečka nezačala úspěšně, naštěstí už ale ve druhé otázce ukázala, že si do soutěže přišla pro výhru. Následovala série správných odpovědí. Až těsně před koncem v jedné odpovědi zaváhala. K týmu se ale vrátila po poslední správně zodpovězené otázce: "Který slavný surrealistický malíř se proslavil extravagantním knírem?"

Na lovu - Anna Geislerová
Autor: TV Nova

Po Aně zkusil své štěstí bývalý tenista Radek Štěpánek. Ten ve své minutě vybojoval ještě o 10 000 více než jeho předchůdci. Sportovec také zvolil zlatou střední cestu a nenechal se zviklat vyšší nabídkou lovce – a sice nabídkou 300 000.

Radek pokračoval ve šlépějích svých spoluhráčů a ani on při první otázce nevykročil správnou nohou. Vzápětí se ale situace otočila a i on odpověděl na několik otázek po sobě správně. Na Radka se usmálo štěstí, když mohl odpovídat na sportovně laděné otázky jako: "Jak se jmenuje šestinásobný nejlepší střelec české fotbalové ligy?" Tenista zvyklý na výhry tak mohl oslavovat další úspěch.

Nejúspěšnější ze čtyř soutěžících byl moderátor Leoš Mareš, který celý večer zářil štěstím, protože se mu před pár dny narodila dcera Alex. Ve své jedné minutě nahrál neuvěřitelných 100 000 korun. A tak se postavil Vševědovi s grácií. Lovec nostalgicky zavzpomínal na začátky Leoše Mareše v jeho rodném Berouně, u kterých shodou okolností byl.

Leoš správně odpověděl například na otázku: "Která z internetových domén byla prodána za největší obnos?" Lovec byl bohužel v lepší kondici a Leoše Mareše v otázkách porazil. Do finálové štvanice se tedy zapojili jen jeho tři předchůdci.

Finálovou štvanici zahájila Aňa, Tomáš a Radek se třemi poli náskoku. V tomto posledním kvízu si trojice vybojovala 14 polí. Lovec byl ale rychlejší a hvězdný tým celkem lehce porazil. V samotném dílu speciálu ale lovec ocenil, že i slavné osobnosti vystoupily z komfortní zóny a šly takzvaně s kůží na trh, aby ukázaly své vědomosti. Nakonec každý ze soutěžících včetně Leoše Mareše věnoval svých 30 000 na jím zvolenou charitu.

Autor: REDAKCE