Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdný speciál Na lovu: Kdo vyhrál půl milionu a koho nazval Sokol hyenou?

5. února 2022 | 19:08

V sobotu večer se na televizi Nova odehrál historicky první hvězdný speciál vědomostní soutěže Na lovu. S lovcem si tentokrát poměřily své vědomosti celebrity. Všeznalému lovci se z celebrit postavili Jakub Prachař, Ester Geislerová, Aleš Háma a sportovec David Svoboda.

Moderátorská dvojice Aleš Háma a Ondřej Sokol se tak opět sejdou na stejném pódiu. Každý ale v tak trochu jiné roli. Ondřej a Aleš jsou známí svým neustálým vzájemným pošťuchováním. Ani tentokrát si Ondřej neodepřel pár velmi uštěpačných poznámek na adresu Aleše Hámy. Hned v prvních pěti minutách si moderátor Sokol vystřelil z Aleše při jeho představení, když řekl:

„Vy jste rovněž znám jako takový moderátorský záskok, když jiný moderátor nemůže, tak to za něj vezmete, tomu se v naší branži říká hyeny. Pojďme od toho dál. Vy jste v dotazníku uvedl jako svůj největší zážitek cestu do Chorvatska. Tomu se ale už nemůžeme věnovat. Pojďme dál, abyste mohl vypadnout.“

Aleš Háma se ale nenechal rozhodit a hned v první minutě si na konto připsal krásných 90 000 Kč, se kterými vzápětí zaútočil na lovce.

Video se připravuje ...
Na Lovu: Hvězdný speciál: Jakub Prachař rozjel při hádání otázek pořádný taneček! • VIDEO: TV Nova

Hlavním protivníkem celebrit byl tzv. doktor Vševěd – Jiří Martínek. První soutěžící Aleš Háma doktora přechytračil, a vrátil se tak do svého týmu i s výše uvedenou částkou. Další byla na řadě Ester Geislerová, která trochu zazmatkovala, ale i tak si do souboje s lovcem přinesla pěkných 40 000 Kč. I ona se úspěšně vrátila zpět do týmu.

Třetím soutěžícím byl známý moderátor a herec Jakub Prachař, který je známý svou extrémní soutěživostí. Do souboje s lovcem vybojoval 60 000 Kč, které se mu podařilo přinést do společného banku. Z lovce si Jakub párkrát vystřelil, a dokonce poučil doktora Vševěda i moderátora Sokola o některých tématech. Například na otázku "jak se nazývá tradiční čínské učení o vztahu člověka a jeho životního prostoru?" odpověděl:

„Feng-šuej. Nikdy neseď zády k oknu. Je to taková základní poučka. Je důležité, aby tvůj dům měl takzvaný zád. A nikdy si nedávej kytku před zrcadlo, protože ji vidíš dvakrát a chtěl bys ji dvakrát zalejt, a to dělá problémy!“

Čtvrtým a zároveň posledním soutěžícím byl známý sportovec a olympijský medailista David Svoboda. David zariskoval a s lovcem sváděl souboj o 500 000 Kč.

Finálová štvanice byla napínavější než kdy dřív. Tým sestavený z celebrit bojoval o 690 000 Kč, které by při případné výhře mohl věnovat na charitu. Před lovcem si tým sice vybojoval náskok o šestnácti polích, nicméně doktor Vševěd byl přesto rychlejší a zvítězil o šestnáct vteřin. Peníze, alespoň část, přesto stejně putovaly na charity, které si jednotliví soutěžící vybrali.

Sledovali jste tento napínavý souboj a komu jste fandili nejvíc?

Autor: REDAKCE