Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poporodní deprese Kylie Jenner: Už nehodlám být paní Dokonalá!

29. března 2022 | 06:00

O nic méně slavná sestra Kardashianek miluje luxus a zřejmě nikdy by nevyšla ven v teplácích a triku. Tedy zřejmě do doby, než se jí narodilo druhé dítě. Kylie si srovnala priority a vyzvala své fanynky nejen z řad novopečených maminek, aby se nenechaly ovlivnit diktátem doby a honbou za dokonalostí. Co konkrétně jim vzkázala?

Hvězda reality show Držte krok s Kardashiankami je mámou tříleté dcery Stormi. Druhé dítě si s partnerem rapperem Travisem Scottem přála co nejdřív, ale jak se říká, přírodě neporučíš

Video se připravuje ...
Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? • VIDEO: iSport TV

Když se modelka a influencerka loni dozvěděla, že je těhotná, byla nadšená. Syna Wolfa rodinka přivítala na svět před necelými dvěma měsíci. Tedy dnes už se chlapec jmenuje jinak (druhé jméno pár zatím nezveřejnil), rodičům se totiž jméno „Vlk“ kdoví proč přestalo líbit…

Kylie se navíc nechala slyšet, že po druhém těhotenství se dává do kupy mnohem obtížněji. „Je to pro mě šíleně složité. Duševně i fyzicky. Maminky, které si teď procházejí tím stejným jako já, vědí své. Otevřeme internet a odevšad slyšíme, jak bychom měly vypadat. Ani pro mě to není snadné. Jsem ráda, že jsem se dostala k tréninku, konečně se cítím lépe,“ sdílela nedávno na svém Instagramu.

A postěžovala si na to, jak byla po prvním porodu právě kvůli honbě za dokonalostí pod tlakem. „Až teď si uvědomuji a denně si připomínám, že jsem porodila dvě bytosti – krásné a zdravé! A co je víc? Musíme na sebe přestat vyvíjet tlak, abychom se po porodu vrátily do formy, a to jak fyzicky, tak psychicky. Já už dál nehodlám být za dokonalou!“ překvapila a své fanynky vyzvala k témuž.

V showbyznysu je známá právě díky dokonalému make-upu i stylingu. Tak uvidíme, jak dlouho to dvojnásobné mamince vydrží.

Autor: Dita Mrázková