Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaromír Jágr a jeho osudové ženy! Která se vám líbila po jeho boku nejvíce?

8. července 2022 | 06:00

Jaromír Jágr oslavil letos v únoru své padesáté narozeniny! Byl a stále je velmi žádanou partií nejen v České republice. Za desítky let se vedle pohledného vrcholového sportovce už vystřídala pěkná řádka nádherných dam. K oltáři ho ale zatím žádná nedostala!

Jaromír Jágr je český hokejový útočník, který hrál několik desítek let v nejlepších hokejových soutěžích světa, jako jsou NHL nebo KHL. Poslední léta zakotvil ve svém rodišti, a sice na Kladně v klubu Rytíři Kladno, jehož je hlavním vlastníkem. Jaromír sice nikdy nebyl s nikým ženatý, nicméně po jeho boku se ukázalo velké množství krásných žen. Pojďme si je připomenout!

První jeho veřejně známou partnerkou byla Iva Kubelková, se kterou randil mezi lety 1996 až 1999. Modelka si později našla partnera George Jiráska, s ním je už dlouhých dvacet let a má s ním dvě krásné dcery.

Další pohlednou partnerkou hokejisty byla moderátorka Nicol Lenertová, kterou jsme mohli vídat na obrazovkách v televizi Nova. Jak dlouho spolu pár byl, bohužel nevíme. Ale co víme, je, že Nicol a Jaromír si nic nevyčítají, a když se spolu někde potkají, rozhodně se sobě nevyhýbají.

Video se připravuje ...
Jaromír Jágr oslaví 50. narozeniny na Primě! Televize mu k výročí natočila speciální pořad Máme rádi Jardu! • VIDEO: FTV Prima

V roce 2000 svět poznal další Jaromírovu partnerku, a sice Andreu Verešovou, se kterou randil od roku 1999. Pár vypadal jako z pohádky a jeho fanoušci věřili, že Andrea bude ta pravá. Andrea se za Jaromírem dokonce odstěhovala do USA. Soužití s hokejistou bylo ale náročnější, než si mladičká Slovenka dokázala představit. Brzy nato také chtěla zakládat rodinu, a na to se Jaromír prý ještě necítil. A tak se cesty Jaromíra a Andrey rozešly v roce 2003. Modelka nakonec našla své štěstí s podnikatelem Danielem Volopichem.

Následoval krátký románek s další půvabnou moderátorkou Lucií Borhyovou v roce 2004, ale ani toto spojení nebylo úplně šťastné. Po oblíbené moderátorce Televizních novin přišla na řadu mladá Inna Puhajková, kterou dnes známe také jako moderátorku, ale Sportovních novin. S Innou strávil Jaromír pěkných šest let od roku 2006 do roku 2012 a i tady fanoušci věřili, že se jedná o to pravé ořechové. Inna několik let žila s Jaromírem v Americe. Z neznámých důvodů ale jejich vztah skončil.

V roce 2016 se Jaromír seznámil na Floridě s téměř o dvacet let mladší Veronikou Kopřivovou, neznámou mladou blondýnkou, která si získala sympatie veřejnosti. Ani toto spojení nebylo definitivní a pár se po pár letech rozešel. Mladá modelka a podnikatelka se seznámila s modelem Miroslavem Dubovickým, se kterým v tuto chvíli vychovává krásnou dcerku Ellu.

Poslední a zároveň současnou partnerkou Jaromíra Jágra je Dominika Branišová. Není překvapením, že se jedná také o modelku. Když se poznali, Dominice bylo teprve 25 let, i tak to ale vypadá, že to páru zatím klape! Prý se baví i o svatbě, zatím ale jen ve srandě. Tak uvidíme, jak to dopadne. Bude Dominika ta, která dostane slavného a žádaného hokejistu konečně do chomoutu?

Prohlédněte si naši galerii a napište nám, která z partnerek hvězdného Jaromíra Jágra se vám líbí nejvíce:

Autor: Lucie Piedová