Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Alec Baldwin, Bradley Cooper, Enrique Iglesias a Cristiano Ronaldo. Sexy tátové na plný úvazek!

9. října 2021 | 06:00

Čtyři úspěšní a krásní muži a patnáct nezbedných dětiček. To už je zaděláno na pořádnou zábavu! Podívejte se na rodinné fotografie známých herců, zpěváka a fotbalisty. Který je tím nejvíc sexy tátou?

Cristiano Ronaldo

Jeden z největších sportovních talentů moc důvodů k radosti nemá – nedávno totiž podlehla vážné nemoci žena jeho nejlepšího přítele. Jinak ale sexy fotbalistovi zaručeně vykouzlí úsměv na tváři jeho čtyři děti: jedenáctiletý prvorozený Cristiano Junior, který se narodil náhradní matce – stejně jako čtyřletá dvojčata Eva Maria a Mateo. Dcerku Alanu Martinu už Cristianovi porodila jeho současná partnerka Georgina. Fotbalistovým číslem na dresu je 7, tak uvidíme, jestli počet svých potomků doplní ještě o tři "kousky".

Enrique Iglesias

Španělský "hřebec" dal už dávno své srdce ruské tenistce Anně Kurnikově, která mu porodila tři děti: dvojčata Lucy a Nicholase, kterým je 3,5 roku, a Mary, které je devatenáct měsíců. Enrique si tátovskou roli užívá naplno, neváhá s dětmi dovádět při každé příležitosti a na svém Instagramu pak sdílet fotografii s dvojčaty, na které za sklem předvádí scénku, s komentářem: "Na fotografii jsou tři děti." Ano, možná je zpěvák tak trochu dítětem, ale pro které dítko by to nebylo to úplně nejvíc?

Video se připravuje ...
Zbožňovaný: Jiří Langmajer a obyčejný večer dospělého muže s trávou a párky • VIDEO: Bioscop

Bradley Cooper

S ruskou modelkou Irinou Shayk už nějakou dobu netvoří pár, spekulovalo se o tom, že za rozpadem vztahu mohla být zpěvačka Lady Gaga, se kterou si hollywoodský fešák zahrál ve filmu Zrodila se hvězda. Pravdu znají asi jen oni dva, z velké lásky Bradleyho a Iriny ale vzešla dcerka Lea De Seine (4), o kterou se vzorně oba starají. Občas si společně vyrazí, a protože je táta malé Ley neochvějný hrdina nejen na filmovém plátně, nosí svou malou dcerku, zřejmě pro větší pocit bezpečí, výhradně na rukou. 

Alec Baldwin

Šarmantní sympaťák nabral druhý dech! Vedle dospělé dcery Ireland (25), kterou má s herečkou Kim Basinger, je otcem dalších šesti potomků! Pět jich přivedla na svět hercova žena, instruktorka jógy Hilaria, to šesté páru zřejmě odrodila náhradní matka. A tak Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4) a půlměsíční Eduard čekají, až vezmou malinkou Luciu do party. Alec nezapře svůj komediální talent a nedělá mu problém obléknout halloweenský kostým nebo dělat s dětmi kotrmelce. Na šedesátníka skvělý výkon, co říkáte?

 

Autor: Dita Mrázková