Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vendula Pizingerová: Ženy po čtyřicítce mě prosí o pomoc!

8. září 2021 | 06:00

Konečně se raduje, že může zase cestovat po nemocnicích a navštěvovat děti bojující s leukémií, kvůli které ztratila před lety svou prvorozenou dceru. Kromě pracovních aktivit ji momentálně dostává nejmladší syn Josef, který poznává svět rychlostí světla. Na svém Instagramu Vendula sdílí „akční“ videa malého Josífka a i díky tomu má slušnou základnu fanynek – maminek. Což zase obdivuje její starší syn Jakub.

Obracejí se totiž na ni ženy po čtyřicítce, které by ještě chtěly založit rodinu, a ona všem odepisuje, že pokud Pánbůh dá, ať do toho stoprocentně jdou. Stala se přece mámou pár let před padesátkou, takže o tom musí něco vědět. A spousta ze sledujících dává Vendule palec nahoru i za to, že se s ničím nepáře. „Nejsem úzkostlivá, Pepa je navíc pohodář, takže mi na tom nepřijde nic výjimečného. Jaký směr dítěti ukážete, tudy půjde,“ říká.  A i když by se někdy ráda pořádně vyspala, protože malý Josífek prý utahá absolutně kohokoliv, bere všechno s nadhledem.

 

Šestnáctiletý věkový rozdíl mezi svými syny neřeší, je totiž přesvědčená, že z nich jednou budou ti praví bratři. „Zatím Kuba s malým dovádí, jen když se mu chce, ale mají se už teď rádi, to vidím. Až ale začne Pepa chodit k bráchovi do pokoje, bude po srandě!“

To, že je Vendula veřejně známá osobnost, menší syn zatím neřeší. Jak se snažila vysvětlit to, že se občas objeví v televizi nebo tisku tomu staršímu? „Když už měl Kuba rozum, řešila jsem v té době úplně jiné starosti. Stál přede mnou úkol, jak mu vysvětlit, že mu umřel táta, na nějaké povídání o tom, že jsem známá, nebyl prostor. A dnes mu to přijde směšný a celkem jedno, jestli je jeho máma nějaká VIP osoba. Je v pubertě a tohle opravdu nijak neprožívá.  Ale nedávno mi říkal, že je tedy dost hustý, kolik lidí mám na Instagramu, tak to beru jako velkou pochvalu,“ směje se Vendula.

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.
Související články