Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tyhle celebrity koupily ostrov a my víme kde!

23. srpna 2021 | 06:00

Vstup zakázán! Mel Gibson, Leonardo DiCaprio a další hvězdy jsou hrdými majiteli soukromých oáz, kde tráví každou volnou chvilku. A kdo další vlastní soukromý ostrov? Někdo si pořizuje silná auta, jiný zase luxusní a honosná sídla, někdo místo chaty nebo maringotky vlastní rovnou soukromý ostrov. A jak hluboko do kapsy slavní sáhli?

Leonardo DiCaprio (46)

Hlavní hrdina snímků Pláž, Letec nebo Tenkrát v Hollywoodu koupil v roce 2005 ostrov Blackadore Caye v Karibském moři u pobřeží Belize. Ostrov má přes tři kilometry a stál 1,75 milionu dolarů. Herec zde nechal vybudovat luxusní ekologický resort, kde najdete 36 rekreačních bungalovů a vilek, všechny mají solární panely a nenarušují zdejší prostředí.

David Copperfield (64)

Autor: Profimedia

I světoznámý iluzionista si pořídil svůj kousek ráje. V roce 2006 koupil jedenáct malých ostrovů Musha Cay na jižních Bahamách za 50 milionů dolarů. Do místa investoval dalších 30 milionů dolarů a proměnil místo v top luxusní resort. Najdete zde čtyřicet soukromých pláží, venkovní divadlo, posilovny nebo tenisové kurty. Dovolenou tady strávili například Oprah Winfrey, Jim Carrey, Penélope Cruz nebo John Travolta.

Video se připravuje ...
Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami • VIDEO: Profimedia

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová