Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Poprvé na červeném koberci: Takhle se celebrity změnily od svých začátků

3. srpna 2020 | 06:00

Také celebrity si musely projít svými začátky. První role, první rozhovor, první vystoupení na červeném koberci, na kterém vypadaly rozhodně jinak, než je známe dnes. Podívejte se do fotogalerie na své oblíbence, kteří během své kariéry prošli razantní proměnou. 

Je pochopitelné, že první okamžiky celebrit na červeném koberci byly spíše rozpačité. Jestliže dnes jsou společenské akce pro ně naprostou samozřejmostí, dříve pro některé z nich znamenaly nervozitu, nejistotu a obavy. Přece jenom pózování před fotografy není úplně jednoduchá disciplína. Navíc ze začátku neměly styl úplně tak v malíčku, nenajímaly si své módní stylisty či profesionální maskéry, takže některé jejich outfity či líčení působily spíše úsměvně. Dnes jsou to již profíci každým coulem a na červeném koberci při každé příležitosti vypadají dokonale.

Opravdu razantní změnou prošla herečka Kristen Stewart, která se zapsala do povědomí díky roli Belly v trháku Stmívání. Během své kariéry se z nenápadné brunetky stala krátkovlasá rebelka, které bývá často vyčítáno, že v osobním životě vypadá spíše jako šmudla. Co se však společenských akcí týče, na červeném koberci ji nikdy nevidíte nepřipravenou a její outfity jsou vždy promyšlené, trochu rebelské, ale nikdy nechybí špetka elegance. Svou osobností dokonce zaujala i samotného módního návrháře Karla Lagerfelda, ten ji označoval za svou múzu a jmenoval ji jednou ambasadorek značky Chanel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Merry Christmas ❄️🤍

Příspěvek sdílený Kristen Stewart (@kristenstewartx),

Dnes jsou si však celebrity svým vystupováním naprosto jisté, vědí, co jim sluší, a na červeném koberci tak jsou sebejisté. Často se tak pro mnohé stávají inspirací, jejich styl kopírují lidé po celém světě a na jejich začátky už nikdo ani nepomyslí.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na své oblíbence, kteří se v průběhu let změnili k nepoznání:

Náš tip: V aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy najdete spoustu čtení, které vás zaujme! Rozhovor s Lejlou Abbasovou, návody na výrobu domácích pleťových masek nebo skvělé recepty na dezerty z ledničky! Nový Blesk pro ženy seženete v novinových stáncích nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Video se připravuje ...
Blesk pro ženy • VIDEO: Blesk pro ženy/ Karel Dlabač

 

 

Autor: Aneta Valešová